2777
2789
عنوان

ختم حدیث کسا

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 38 پست
پایان ختم  روزت قبول حق عزیزم ⚘⚘⚘⚘⚘⚘ ان شاالله قبول باشه به هر نیتی خوندید🙏🤲 خدایا دامن هم ...

آمین یارب العالمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیز دلم چون ختم ش رودارم یکبار بازبون روزه میخونم انشالله امید دوست شما ناامیدنشه ودامن ش سبز ...

انشالله حاجت روا شی به حق امام رضا تورو خدا حالا که روزه ای میشه برام دعا کنین عشقم هر چی زودتر بیاد خواستگاریم و باهاش ازدواج کنم تورو خدا التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
انشالله حاجت روا شی به حق امام رضا تورو خدا حالا که روزه ای میشه برام دعا کنین عشقم هر چی زودتر بیاد ...

انشالله اگه این خواستگارشما،خوب وایده آله وشما روخوشبخت میکنه انشاالله بحق سوز دل حضرت زینب واین آفتاب غروب جمعه بیاد خواستگاریت وخداایشون رونصیبت کند ودرکنارش باخوشی وخرمی زندگی کنی وخوشبخت وعاقبت بخیر باشید .....آمین آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
ان شاالله ممنون🌷🌷براتون صلوات میفرستم😭😭😭

انشالله بحق این آفتاب غروب خدا بهترین ها رو نصیبت کند.....اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 

انشالله اگه این خواستگارشما،خوب وایده آله وشما روخوشبخت میکنه انشاالله بحق سوز دل حضرت زینب واین آفت ...

انشالله خدا از دهنت بشنوه حاجت روا شی به حق امام رضا حالم خیلی بده 😰😰😰

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
انشالله بحق این آفتاب غروب خدا بهترین ها رو نصیبت کند.....اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 

صلوات امام صادق (ع)

روایت شده که امام صادق (ع) فرموده است که  هر فردی که در عصر جمعه، ده بار این صلوات را بخواند، در طول هفته، فرشتگان بر او صلوات می فرستند.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ الْأَوْصِيَاءِ الْمَرْضِيِّينَ بِأَفْضَلِ صَلَوَاتِكَ، وَ بَارِكْ عَلَيْهِمْ بِأَفْضَلِ بَرَكَاتِكَ، وَ السَّلامُ عَلَيْهِمْ وَ عَلَى أَرْوَاحِهِمْ وَ أَجْسَادِهِمْ وَ رَحْمَةُ اللّهِ وَ بَرَكَاتُهُ

خداوندا بر محمد و خاندان او، جانشینان پسندیده او برترین درودهایت را بفرست. خدایا از بهترین برکاتت برای آنان ارزانی دار، سلام بر ایشان، جان ها و تن هایشان و برکات و رحمت خداوند بر آنان باد.

برای 

ضراب اصفهانی می فرمایند که: از بهترین کارهایی که در روز جمعه می توان انجام داد، صلوات فرستادن می باشد. بهترین هنگام برای صلوات فرستادن پس از عصر می باشد.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

خداوندا! بر محمّد و خاندانش درود و رحمت بفرست و ظهورشان را زودتر فرا برسان.

از دیگر صلوات هایی که می توان به عنوان دعای عصر جمعه آن را ذکر کرد، صلوات شیخ طوسی است. در این صلوات مستحب است که صد مرتبه بگویی:

صَلَوَاتُ اللّهِ وَ مَلائِكَتِهِ وَ أَنْبِيَائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمِيعِ خَلْقِهِ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، وَ السَّلامُ عَلَيْهِ وَ عَلَيْهِمْ وَ عَلَى أَرْوَاحِهِمْ وَ أَجْسَادِهِمْ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ

درود خداوند و فرشتگان و پیامبران و همه آفریده های خداوند بر محمّد و خاندان محمّد و سلام بر او و بر ایشان و بر روان ها و تن هایشان، و رحمت خداوند و برکاتش بر آنان باد.

برای 

حضرت فاطمه علیهاالسلام گویند: شنیدم پیامبر اکرم صلّى‏ اللّه‏ علیه ‏و ‏آله مى‏ فرمودند:

اِنَّ فِى‏ الْجُمْعَةِ لَساعَةٌ لا یُراقِبُها رَجُلٌ مُسْلِمٌ یَسْأَلُ‏ اللّه‏َ عَزَّوَجَلَّ فیها خَیْرا اِلاّ اَعْطاه… وَقالَ هِىَ اِذا تَدَلّى نِصْفُ عَیْنِ الشَّمْسِ لِلْغُروبِ… وَکانَتْ فـاطِمَةُ علیهاالسلام تَقُولُ لِغُلامِها: اِصْعَدْ عَلَى الضَّرابِ ـ الظراب ـ فَاِذا رَأَیْتَ عَیْنَ الشَّمْسِ قَدْ تَدَلّى لِلْغُرُوبِ فَاءَعْلِمْنى حَتّى اَدْعُوَ؛

در روز جمعه ساعتى است که هرکس آن را مراقبت کند و در آن لحظه دعا کند دعایش مستجاب شود، و آن زمانى است که نیمى از خورشید غروب کرده باشد.

حضرت فاطمه علیهاالسلام براى درک آن ساعت به خدمتکارش مى ‏گفت:

بر فراز بلندى برو و هرگاه دیدى نیمه خورشید غروب نمود مرا خبر کن تا دعا کنم.

برای