2777
2789
عنوان

مادرایی که دختر دارن!

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 80 پست
خب شاید حجابو نخواد اونوقت چی؟ باید محجبه باشع؟

پایین به یکی دیگه از کاربرها توضیح دادم

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
بله عزیزم درست میگین آزادی بی قید به اندازه محدودیت شدید خطرناکه باید به  هردوجنس بچه در حد م ...

تو دانشجویی هم مختلط کافه رفتن بده؟ اگه این فکرو  دارید کاملا از جو الان دانشجوها عقبید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافق نیستم به دخترم آزادی خواهم داد در چهارچوب شرع عین خودم این چیزایی که شما میگی،بااین که خانو ...

مشکل همینه دیگه وقتی میگید مثل خودم!!!

شما تو نسل های قبل بزرگ شدی الان خیلی چیزا فرق کرده میدونی مثل چی میمونه مثلا من یه کنکوری هستم به جای اینکه کتابای سال کنکورمو بخونم میام چاپ خیلی قدیمو میخونم..اونوقت نتیجش میشه چی؟مسلما به ضررم خواهد بود و نتیجه خوبی نمیگیرم چون کتابای چاپ جدیدم خیلی خیلی متنش با قدیم فرق داره و تغییر کرده

مشکل همینه دیگه وقتی میگید مثل خودم!!! شما تو نسل های قبل بزرگ شدی الان خیلی چیزا فرق کرده میدونی م ...

دقیییقا همینه خیلی چیزا اون زمان تابو بوده الان کاملا عادیه

اصلا طبیعت جامعه همینه با گذر زمان تغییر میکنه

دقیییقا همینه خیلی چیزا اون زمان تابو بوده الان کاملا عادیه اصلا طبیعت جامعه همینه با گذر زمان تغیی ...

واقعا امیدوارم نسل های جدید بتونن خیلی چیزا رو تغییر بدن چون ۹۰ درصد این محدودیت ها و مشکلات توی جامعه ما به ضرر زن ها هستش و ضربه مستقیمو به اعتماد به نفس میزنه! باور کنید اعتماد به نفس توی خیلی از دخترای ایرانی پایینه اگه پایین نبود که اینقد بار ها و بار ها زیر تیغ جراحی نیرفتن تا تغییر کنن

مشکل همینه دیگه وقتی میگید مثل خودم!!! شما تو نسل های قبل بزرگ شدی الان خیلی چیزا فرق کرده میدونی م ...

موافق نیستم

به نظرم الگو میتونه ثابت باشه،نهایتا یک سری چیزها توش تغییر میکنه

من نه موافق آزادی بی‌قید و شرطم(درحدی که ببینم دخترم فردا روز بره کافه قلیون بکشه) نه محدودیت بیجا

یکسری چهارچوب وخط‌قرمز خواهم داشت

من درقبال اون آدم مسئولم

خدا بهم امانتش داده و پس‌فردا ازم خواهد پرسید که چه کارهایی در حقش کردم

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
تو دانشجویی هم مختلط کافه رفتن بده؟ اگه این فکرو  دارید کاملا از جو الان دانشجوها عقبید

خودمم جوانم

از نظر من قلیون تو هر سنی اشتباهه

چه دختر چه پسر

واین دیدگاهم یعنی زندگی سالم و اصلا این چیزا عقب موندگی نیست

همیشه هم آزاد بودم تو لباس تفریح و گردش و ورزش 

و انتخاب خودم بوده

شمارو نمیگم عزیزم ولی بعضیا فک میکنن اعتیاد و رابطه جنسی با دوست پسر و قرص روانگردان و پارتی مختلط و هرزگی یعنی روشنفکری

بعدا نتیجه شو خودشون میبینن اون دسته

موافق نیستم به نظرم الگو میتونه ثابت باشه،نهایتا یک سری چیزها توش تغییر میکنه من نه موافق آزادی بی ...

اگه با دوستای دانشگاهش بره کافه فقط در صورتی اکیه براتون ک همه دختر باشن؟

خودمم جوانم از نظر من قلیون تو هر سنی اشتباهه چه دختر چه پسر واین دیدگاهم یعنی زندگی سالم و اصلا ...

من خودمم با قلیون و سیگار و مواد مخدر کاملا مخالفم

ولی دوس پسر و رابطه و اینا انتخاب شخصیه

موافق نیستم به نظرم الگو میتونه ثابت باشه،نهایتا یک سری چیزها توش تغییر میکنه من نه موافق آزادی بی ...

همه این ها در صورتی هستش که دخترتون بپذیره و مثل شما این افکارو چه غلط چه درست داشته باشه..اگه اون بنظرش چیزهای دیگه ای شادش میکنه و زیر پارچه قایم شدن برای تحریک نشدن مرد های گرامی براش یه باور غلطه مجبور کردنش دیگه نه تنها خیانت در امانتی که خدا بهتون داده هست بلکه ضربه های روحی بزرگی هم بهش وارد شده

این هم بگم که بسیاری از دخترا هستن تو خانواده های مذهبی بزرگ میشن و تموم سال های زندگیشون هیچ اعتراضی ندارن به این سبک زندگی اما این اعتراض نکردن بخاطر باور به این افکار نیست بخاطر ترسه که از خانواده دارن و نمیتونن بیانش کنن!

اگه با دوستای دانشگاهش بره کافه فقط در صورتی اکیه براتون ک همه دختر باشن؟

کافه رو که خودمم میرفتم و میرم گل😁

اگر همه دختر باشن و مطمئن باش واقعا مشکل اخلاقی حادی ندارن و جمعشون به صورت نسبی سالمه و رفتاری از نظرم اشتباهه انجام نمیدن،چرا نره؟

من خودم کافه میرفتم و میرم(متأهل و باردارم)

رستوران میرفتم و میرم

باشگاه

سینما

پارک....

گفتم که آزادی‌های نسبی‌ِ خوبی داشتم و دارم در عین حال که خانواده‌ام مذهبی هستن اما متعصب نیستن

بله عزیزم شما میتونی براش توضیح بدی دلیل کارتونو و نوع پوشش اگه بپذیره که و دلش بخواد اونجوری که خوبه .ولی به یه سنی رسید که خودش فهمید که دوست نداشت اینجور پوششو نمیتونین مجبورش کنین درسته؟چون اون دیگه بچه نیست بزرگ شده ..نمیدونم الان بچه دارین یا نه یا چند سالشونه رابطش با شما چجوری بعضی وقتا بچها لج میکنن و واقعا حیف اون صمیمیت از بین بره 

تو ویترین باش با ی متر خاک ،اما تستر بهترین برند نباش !!
خوشحالم خانومایی با طرز فکر شما هستن

عزیزم منم واقعا وقتی خانوم هاییو مثل شما میبینم خوشحال میشم و دلم گرم میشه و امیدوار میشم به از بین رفتن این محدودیت ها