همه مادرا یه زمانی دختر بودن و تو خونه مادر پدراشون نه شنیدن ...نباید شنیدن ..محدودیت دیدن!خودشونو با بقیه دوستاشون مقایسه کردن و اعتماد به نفسشون سرکوب شده چون دوستاشون ازاد بودن...بهترین لباسارو میپوشیدن و وقتشونو با دوستاشون میگذروندن...به جای اینکه به این فک کنن چیکار کنن تا شوهر گیرشون بیاد یا کدبانو باشن..به این فک کردن که بخندن..برقصن..خوش باشن و به هیچ کسی اهمیت ندن
و همه و همه ی اینا برمیگرده به چی؟به پدر و مادر و خصوصا مادرا چون تربیت اصلی تو خانواده های ایرانی به عهده اوناس
یه خواهشی دارم ازتون..اگه میخواین مادری باشین که عقده های جوونی خودتونو سر بچتون خالی میکنین بچه نیارین...اگه میخواین مادری باشین که بگین من همین حرفارو شنیدم همین زجرارو کشیدم اونم باید بکشه بچه نیارین...به خدا که بی اعتماد به نفسی بدترین چیز واسه یه دختره و منشا اون از همیت تربیت میاد...دختر خواهر من میتونم بگم یکی از زیبا ترین دخترایی که دیدم هست اما هر وقت میبینمش ته دلم حسرت میخورم که آخ اون بیچاره چرا باید فقط با ای کاش زندگی کنه صدبار بهم گفته خاله من زشتم!!!
چون مجبوره لباسای مورد علاقه مادر پدرش که بدرد زنای ۴۰ ساله میخورنو بپوشه چون مجبوره روسریشو بکشه جلو چون مجبوره لباسای تیره بپوشه چون مجبوره ارایش نکنه
به چه قیمتی؟فقط پاک موندن؟واقعا پاک بودن به این چیزاس؟نکنین توروخدا اینکارارو نکنین...تربیت مادرای سه دهه پیشو ادامه ندید!!!
اینم بگم که دختر خواهرمو یه بار توی کافه دیدم که با دوستاش قلیون میکشید و یه تیپ خیلی عالی زده بود و از ته دل میخندید! حتی به روش نیوردم که دیدمش و هرچیز دیگه ای
اگه بنظر شما این دختر خرابه باید بگم که متاسفانه شماهم دارید تربیت سه دهه پیشو ادامه میدید
پاک بودن به انسان بودنه به شاد بودنه به راستگو بودنه ....بازم میگم نکنید دختراتونو اینجوری بزرگ نکنید
نزارید با عقده بزرگ شن و بچه هایی مثل خودشونو به جامعه بدن این تابو ها توی یه نسلی باید شکسته شه و از بین بره!!!