2777
2789
عنوان

زبان انگلیسی

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 28 پست
من از بچگی میرفتم، دانشگاه هم خوندم ادبیات زبان انگلیسی، عشقه عشققق، نگم برااات، اگر علاقه داری برو، ...

خیلی علاقه دارم مخصوصااینکه بتونم به درجه معلمی برسم..

عاشق اینم فیلم انگلیسی ببینم بفهمم چی میگن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم واقعاافرین به پشتکارتون.. امیدوارم همیشه موفق باشین.. فقط چندسال طول میکشه تابه معلمی برسیم؟ ...

کانون زبان ۱۸ ترمه

هر ترم یک فصل

واسه معلمی نمیدونم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
ی سوال کتاب نورتون چند جلدی ؟ من تو نت فقط ۷ جلدی پیدا میکنم مگه دوجلدی نیست ؟ * رشته ام ادبیات انگ ...

دو جلدیه، تو دانشگاه ها هم دو جلدی، من خودم ندیدم و نشنیدم عزیز اولین بار حقیقتا 

تاپیک های مفید منو تگ کنید   
چ عالی😍 هرترمی تقریباچقدرطول میکشه؟

الان این ترم از ۱۳ دی شروع میشه تا اخرهای اسفند حدود ۲۰ اسفند واینا

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
ممنونم عزیزدلم ازاطلاعات مفیدت😘

اگه میتونی سریال فرندز ببین

سلام وقتتون بخیر 

من فارغ التحصیل دوره نوجوانان و بزرگسالان کانون زبان هستم. زبان انگلیسی به شدت مهمه و توی هر دوره ای که باشید یادگیریش ضروریه

مدتی هست که حیرانمُ تدبیری نیست...🍃
سلام وقتتون بخیر  من فارغ التحصیل دوره نوجوانان و بزرگسالان کانون زبان هستم. زبان انگلیسی به ش ...

سلام عزیزم خوش به حالتون حتمابه صورت جدی پیگیرش میشم واقعاممنونم🥰

ی سوال کتاب نورتون چند جلدی ؟ من تو نت فقط ۷ جلدی پیدا میکنم مگه دوجلدی نیست ؟ * رشته ام ادبیات انگ ...

البته ما استادمون مدیر گروهمون بود بشدت باسواد و با اطلاعات بود تمام دورها برامون توضیح داد اصلا جزوه ها ایقدر کامل بود صحبتهاش ایقدر کامل و زیبا بود نیازی به کتاب نبود من همیشه جزوه ها میخوندم نمره کامل مسگرفتم بچها کتابها میخوندن نمیفهمیدن گیج میشدن من فقط با ویس های استاد و نکاتش کلی چیز یاد میگرفتم، تمام دوره ها قرن ها انقلاب ها اسطوره ها افسانه ها و... میگفت سرکلاس 

تاپیک های مفید منو تگ کنید   
حتمامیبینم.. اماشنیدم خیلی صحنه داره درسته؟

چرت پرتی که میگن بیشتر از صحنه شه