2777
2789
عنوان

میخوام غیبت خواهرشوهرمو کنم

516 بازدید | 26 پست

سر یه سری ماجراها خودش با من سروسنگین شد. ولی من باهاش عادی بودم و شخصیتمو پایین نیاوردم که بخوام باد کنم.

ببعد شنیدن خبر بارداری من وفتی یروز منو دید اصلا تبریک نگفت و بروی خودش نیاورد فقط شوهرش که گفت . شما خیلی مراقب کرونا و ... باشید اونم گفت اره مراقب باش همین.

بعد یروزم زنگ زد به شوهرم و به اشتباه یه حرف و مشاجره رو انداخته بود گردن من که من و شوهرم دوروز بخاطرش اعصابمون لهم ریخت و بعد فهمیده بود اشتباه متوجه شده. مادرشوهرم گفت اشتباه کرده.

از اون موقع تا حالا که من ۷ ماهمه یه زنگ رو به من نزد حالمو بپرسه. حتی وقتی کرونا گرفتم زنگ نزد حالمو لپریه و بهد که شوهرم کرونا گرفت زنگ میزد به اون و حال منم میپرسید دیگه.

منم از لجم .. چند هفته پیش مامانم میخواست تاسیانه بیاره واسم. دعوتش نکردم. فقط مادرشوهرمو دعوت کردم. 

مادرشوهرمم عین برج زهرمار اومد و رفت. 

ولی واسم مهم نیست. 😂

ای کاش فقط خودم و شوهرم بودیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امضات👌🏼

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
خب  از پسشون يه تنه برمياى ديگه غيبت نداره

نه . حدیدا یاد گرفتم مثل خودشون رفتار کنم. هرچی من رفتار و گفتار زشتشون رو برو نیاوردم اونا بیشتر طلبکار من شدن

ای کاش فقط خودم و شوهرم بودیم

نمیدونم تاسیانه چیه، اما شما ک یبار درد کرونا کشیدی، تا جایی ک ممکنه مهمون دعوت نکن. حالا هم بهتر (از لحاظ سلامتی) ک فقط مادرا بودن. 

      کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
سیسمونی ربطی نداشته بهتر بوده دعوت میکردی  تو هم زنگ نمیزدی یا احوال نمیپرسیدی مثل خودش ولی زش ...

سیسمونی که نه. تاسیانه. که مادر دخور واسه دخترش غذای هوسانه میبره

ای کاش فقط خودم و شوهرم بودیم
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792