2821
2789
عنوان

آزمون سمج...سطوح مقدماتی جادوگری

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 61 پست
فکر کن سر کلاس اسنیپ بود

اره یادمه تو معجون سازی بود...

فک کنم این بود که خون سمندرو اشتباهی ریخت پاتیلش اتیش گرفت..وایسا ببینم...نویل نبود؟

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
اره یادمه تو معجون سازی بود... فک کنم این بود که خون سمندرو اشتباهی ریخت پاتیلش اتیش گرفت..وایسا بب ...

هری حواسش نبود 

داشت گند میزد 

معج‌ن قدرت‌

هرماینی گفت هری حواست کجاست خون سمندر بریز نه اب انار !!!!

کتاب پنج

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میگه از هرمیون بدم میاد😂 توهم چنتا سوا ازمن بپرس چرا همش من باید از شما بپرسم😬 @bellatrixlestrn ...

به سوالات زیر پاسخ دهید:

۱_طلسم های نابخشودنی کدام ها هستند؟چرا به این نام معروف شده اند؟

۲_ دو تفاوت تک شاخ نوزاد و بالغ را ذکر کنید.

۳_مراحل نزدیک شدن به هیپوگریف را توضیح دهید.

۴_سه تا از مواد اولیه ای که در تهیه معجون مرکب پیچیده به کار می رود نام ببرید.

۵_سپر مدافع مادی به چه معناست؟

۶_هنگام گرفتن فال چای در ته فنجان فردی شکل یه باز و یک جمجمه ظاهر میشود.این نشانه ها یعنی چه؟

۷_نویسنده کتاب تاریخچه هاگوارتز چه کسی است؟

۸_سنگ قمر و شربت خربق سیاه در تهیه کدام معجون به کار میرود؟

۹_جانورنما چیست؟

۱۰_وردی برای معلق شدن افراد از مچ پا در هوا و ورد خنثی کننده آن را بنویسید.

۱۱_ورد مافلیاتو چه کاربردی دارد؟

۱۲_این جمله از کیست؟«چوبدستی هاتونو کنار بذارید...با هم دیگه هم حرف نمیزنید.»:))))))))))))))))))

به سوالات زیر پاسخ دهید: ۱_طلسم های نابخشودنی کدام ها هستند؟چرا به این نام معروف شده اند؟ ۲_ دو ...

کروشیو..ایمپریو...اوداکدارا...چون تاثیرات بسیار قوی و بدی روی موجودات و انسان ها میگذارند و انجان هرکدام از انها باعث حبس ابد در ازکابان میشود

۲.تک شاخ نوزاد شاخ نداره و ب مرور درمیاره...رنگشم سفیدتره

۳.ارام نزدیک میشویم..به چشم عای هیپوگریف نگاه کرده و پلک نمیزنیم و آرام تعظیم میکنیم ( چون انها موجودات مغروری هستند)و منتظر میمانیم.اکر ب ما تعظیم کرد جلو میرویم و اگر نه ؛ ارام ارام ب عقب برمیگردیم

۴.والا من از حرفای تریلانی یچیزی برداشت میکنم همیشه : مرگ😂

۵.پوست مار افریقایی..حشره توربال...یکم از کسی ک ب شکلش درمیایم.مثل ی تیکه مو از اون

۶.سپر مادی یعنی سپری که درقالب یک شبح پررنگ است و دیوانه سازهارو دور میکنه و معمولا ب شکل حیوانات هس و بسیار قویتر از توده ی بخاره.

۷.تاریخچه هاگوارتز رو نخوندم.ولی نویسنده اصلیش رولینگه دیگ.

۸.در تهیه معجون ارامش که احساس راحتی و سبکی رو ب فرد میده ولی اگه تو اندازه گیری موادش دقت  نکنیم یه قطره اش هممونو میکشه.

۹.ب انسانی ک ب خواست و اراده خودش ب شکل جانوران درمیادمیگیم جانورنما.

۱۰.لیبراکورپوس..هری برایوپایین اوردن رون استفاده کر.

۱۱.با این ورد افراد اخساس میکنند چیزی در گوش انها وزوز میکند اما چنین چیزی وجود ندارد و انها فقط افسون شده اند.پس ب درستی چیزی نمیشنوند و ما میتوانیم با خیال راحت زر بزنیم😁

۱۲.از یه نکبت خانمی.

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
کروشیو..ایمپریو...اوداکدارا...چون تاثیرات بسیار قوی و بدی روی موجودات و انسان ها میگذارند و انجان هر ...

بله خیلی هم خوب.

فقط تو سوال۲  اینه که تک شاخای نوزاد از پسرا بدش نمیاد و رنگشم طلاییه بعد سفید میشه.

سوال ۴باز یعنی دشمن خطرناک و جمجمه یعنی خطری در سر راه. چون تریلانی از همه اینا مرگو برداشت میکنه جوابت قبوله😀

سوال ۷جواب باتیلدا باگشاته

سوال ۱۰ له وی کورپوس آویزون میکنه همونی که تو میگی میاره پایین.

یهEگرفتی.فراتر از حد انتظار 

بله خیلی هم خوب. فقط تو سوال۲  اینه که تک شاخای نوزاد از پسرا بدش نمیاد و رنگشم طلاییه بعد سفی ...

ولی تو کتاب من نوشته لیبراکورپوس.

خودم دیدم

ولی تو کتاب من نوشته لیبراکورپوس. خودم دیدم

به قول بابام بین علما اختلاف افتاد😐😁

اون خنثی کننده شه.

تو کتاب من نوشته:

شاهزاده سرانجام این نوشته را به زور در گوشه ای جاداده بود:له وی کورپوس

...بعد رون میره هوا.تو کتاب اینو نوشته:

او که خدا خدا میکرد آن کلمه ضد طلسم باشد با تمام وجود در ذهنش گفت لیبراکورپوس.

عیب نداره. من گفتم هم طلسم هم خنثی کننده اش تو فقط خنثی کننده اش رو گفتی.نصف نمره رو گرفتی دیگه😝

[QUOTE=170757592]به قول بابام بین علما اختلاف افتاد😐😁 اون خنثی کننده شه. تو کتاب من نوشته: شاهزاده سرانجام این ...[/ا]

چرا من نمیفهنم چی میگی😕له وی کورپوس چخ فرقی با لیبرا کورپوس داره؟

[QUOTE=170757592]به قول بابام بین علما اختلاف افتاد😐😁 اون خنثی کننده شه. تو کتاب من نوشته: شاهزاده ...

له وی کورپوس میبره تو هوا لیبراکورپوس میاره پایین

آندر استند؟

بخون همون شاهزاده دورگه رو نوشته دیگه.فصل دوازده.

له وی کورپوس میبره تو هوا لیبراکورپوس میاره پایین آندر استند؟ بخون همون شاهزاده دورگه رو نوشته دیگ ...

اهاااااا

فک کردم میگی هرددتاش ضدطلسمه

بله خیلی هم خوب. فقط تو سوال۲  اینه که تک شاخای نوزاد از پسرا بدش نمیاد و رنگشم طلاییه بعد سفی ...

اوهای شرمنده تو سوال لیبرا کورپوس فک کردم فقط نوشتی ضدطلسمو بنویسید سوالو کامل نخوندم😶

حالا بیخیال. مهم اینه که هیچ کدوم نمره کامل نگرفتیم باید بیشتر تمرین کنیم.😑😒

اره دقیقا😐😐😐😐فعلا لقب پاترهد اعظم رو از خودت بردار😐

اره دقیقا😐😐😐😐فعلا لقب پاترهد اعظم رو از خودت بردار😐

آره اصلا همه اعتماد به نفسم ریخت.

یا_مرلین_کبیر#  

وای وای اعصابم خورد شد.این تبلیغاتای مثبت هیجده رو دیدی گوگل هی میفرسته؟دم به دقیقه واسه من میاد.

حداقل تبلیغات چه میدونم فروش چوبدستی باشه

آره اصلا همه اعتماد به نفسم ریخت. یا_مرلین_کبیر#   وای وای اعصابم خورد شد.این تبلیغاتای ...

یادته یبار پایین همین سایت تبلیغ عروسکای هری پاتر میکردن؟همونم برداشتنن..

اعلانات کروم رو ببند.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز