2777
2789
عنوان

پولیپ حنجره

| مشاهده متن کامل بحث + 7962 بازدید | 24 پست
بله سوزش سر معده دارن همین الانشم اگه رعایت نکنه مشکلات سوزش و...داره 

من ن سوزش ن رفلاکس دارم یهو چند روز میگیره بعد خوب میشه 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه دیگه الان خیلی وقته بهتر شده خیلی کم پیش میاد صداش بگیره 

تو عصبانیت و استرس صداشون میگرفت عزیزم ؟؟؟ برام مهمه. جوابش

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

تو عصبانیت و استرس صداشون میگرفت عزیزم ؟؟؟ برام مهمه. جوابش

نه ببین اگه این حالتو داری یه سونوی تیرویید بدی ممکنه مشکل تیرویید داشته باشی به حنجره ات فشار میاره من خودم مشکل تیرویید دارم قبل از اینکه عمل کنم عصبانی بشم یا میخواستم داد بزنم صدام می‌گرفت بعد که جراحی کردم الان دیگه از یه جایی به بعد موقع عصبانیت و فریاد زدن صدام قطع میشه ،🤣🤣🤣🤣

نه ببین اگه این حالتو داری یه سونوی تیرویید بدی ممکنه مشکل تیرویید داشته باشی به حنجره ات فشار میاره ...

اتفاقا من ازمایشم تیروییدم خوب بود خدا رو شکر در حالی ک کم کاری داشتم چن سال پیش عزیزم ..اصلا با داد زدن نمیگیره فقط با استرس .

نه بابا ، بیشتر عصبیه هیچی نمیشه

سلام عزیزم شما تجربه دارید از عصبی بودن صدا بگیره!!؟؟؟ درمانش چیه تجربه دارید ؟ ممنون میشم جواب بدید 

سلام دوستان

یه راهنمایی عاااالی دارم براتون😍

میدونستید مشکل بلع میتونه منجر به عوارض مختلفی مثل کاهش وزن، سو تغذیه، افسردگی و عفونت ریه بشه و توی افراد مختلف به شکل پریدن آب یا غذا در گلو، گیر کردن لقمه غذایی در حلق، احساس ماندن غذا در گلو، ترس از قورت دادن و خفگی حین خوردن لقمه و آب دیده بشه.

یکی از ویژگی های خیلی خوب "مرکز تخصصی درمان بلع دکتر دشتله توی سعادت آباد" استفاده از تجهیزات پیشرفته آندوسکوپی بلع، دستگاه تحریک الکتریکی عضلات بلع و دستگاه تحریک الکتریکی نواحی مغزی مسئول بلع هست و خبر خیلییی خوب اینه که دکتر دشتله یه تیم تخصصی در زمینه درمان بلع در منزل داره که همه بیمارایی مثل سکته مغزی، پارکینسون، ای ال اس و آسیب صدمه مغزی تحت نظر خودشون بلع درمانی در منزل را می تونن داشته باشن. برای ارتباط با مطب دکتر دشتله با شماره های

0991-616-0939 و

0933-780-1379

تماس بگیرین.

با آرزوی سلامتی

سلام دوستان

اگر احساس خلط پشت حلق میکنید، اگر بعد از زیاد حرف زدن صداتون میگیره، اگر گرفتگی صداتون اذیتتون میکنه یا مشکوک به ریفلاکس معده هستید حتما برای چکاپ حنجره و عکس حنجره تشریف بیارید مطب دکتر دشتله توی سعادت آباد.

یکی از ویژگی های خیلی خوب "مرکز تخصصی درمان بلع دکتر دشتله توی سعادت آباد" استفاده از تجهیزات پیشرفته آندوسکوپی حنجره، دستگاه تحریک الکتریکی عضلات حلق و گلو و دستگاه پیشرفته استروبوسکوپی حنجره هست و خبر خیلییی خوب اینه که دکتر دشتله یه تیم تخصصی در زمینه درمان گرفتگی صدا و مشکلات حنجره در منزل داره که همه مراجعین عزیز از معلما و خواننده ها تا افرادی که نیاز به بررسی حنجره دارند در منزل می تونن دکتر حنجره و استروبوسکوپی حنجره داشته باشن. برای ارتباط با مطب دکتر دشتله با شماره های 9916160939 و 9337801379 تماس بگیرین.

با آرزوی سلامتی

سلام دوستان

اگر احساس خلط پشت حلق میکنید، اگر بعد از زیاد حرف زدن صداتون میگیره، اگر گرفتگی صداتون اذیتتون میکنه یا مشکوک به ریفلاکس معده هستید حتما برای چکاپ حنجره و عکس حنجره تشریف بیارید مطب دکتر دشتله توی سعادت آباد.

یکی از ویژگی های خیلی خوب "مرکز تخصصی درمان بلع دکتر دشتله توی سعادت آباد" استفاده از تجهیزات پیشرفته آندوسکوپی حنجره، دستگاه تحریک الکتریکی عضلات حلق و گلو و دستگاه پیشرفته استروبوسکوپی حنجره هست و خبر خیلییی خوب اینه که دکتر دشتله یه تیم تخصصی در زمینه درمان گرفتگی صدا و مشکلات حنجره در منزل داره که همه مراجعین عزیز از معلما و خواننده ها تا افرادی که نیاز به بررسی حنجره دارند در منزل می تونن دکتر حنجره و استروبوسکوپی حنجره داشته باشن. برای ارتباط با مطب دکتر دشتله با شماره های 9916160939 و 9337801379 تماس بگیرین.

با آرزوی سلامتی

یکی از آشناهامون بود عمل کرد بعد دوباره برگشت دوباره هم عمل کرد فعلا خوبه

سلام دوست عزیز وقتتون بخیر

ببخشید مزاحمتون میشم میدونم این کامنت شما برای تاپیک چند سال پیش ولی مجبور بودم ازتون بپرسم

اون بنده خدایی که اشناتون بود و پولیپ حنجره عمل کرده بود دوباره برگشته بود بلخره چکار کرد الان حالشون چطوره

این مشکل برای خاله منم پیش اومده