2777
2789
عنوان

کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 23 پست
قبل و بعد رابطه دستشویی برو و مثانه رو خالی کن حتی اگه بعد رابطه یه قطره ادرار داری بازم باید بری و ...

من اطراف واژنم ک ناخونمو میکشم زیرش سفیدی حالت چربی جمع میشه بنظرت اینا همون قارچان?و همش از ژل شستشو استفاده میکنم ..

تا بتونم کمک میکنم و ازش خسته نمیشم چون بهم انرژی میده

شوهرمو فرستادم اورولوژی گفته خانومت به رابطه حساسیت داره ازمایشای خانومتو بیار قرص بدم ..برام عجیبه حرفش و هنوز نرفتم پیشش

تا بتونم کمک میکنم و ازش خسته نمیشم چون بهم انرژی میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اطراف واژنم ک ناخونمو میکشم زیرش سفیدی حالت چربی جمع میشه بنظرت اینا همون قارچان?و همش از ژل شستش ...

قارچ ترشح بودار پنیری خارش سوزش درد هنگام نزدیکی 

در غیر این صورت ترشح طبیعیه 

ببخشيد چطوري از عسل استفاده كنيم

بايد يه سرنگ  بزرگ بخرين هر بار كه ميخواين استفاده كنيد يه سرنگ لازم داريد سر سرنگو با چاقو ببريد و بعد سمباده بزنيد كه تو رو زخم نكنه عسلو بذاريد تو دماي اتاق گرم بشه بعد بكشيدش تو سرنگ خيلي سخته باد زور بزنيد ٥ سي سي كشيديد توش كافيه بعد دراز بكشيدو سرنگو داخل كنيد و عسل و تخليه كنيد تا صبح ديگه بلند نشيد بذاريد بمونه همون تو صبح خودتونو بشوريد زير لباستون هم حتما يه چيزي پهن كنيد كه نريزه رو تخت چون يه مقدارش بر ميگرده بيرون 

نمیتونم به این عسلا امتحان کنم از کجا بدونم صد درصد طبیعی هستن

بايد عسلو از عطاري معتبر تهيه كنيد بهش بگيد واسه چه كاري لازم داريد عسل ١ گياه باشه خيلي بهتر جواب ميده تا عسلي كه از مخلوط چند تا گياهه عطاريا بهتون عسل اصل ميدن