2777
2789

سلام

وقتی که با نامزدم صحبت میکنم ، یک مرتبه و بدون هیچ دلیلی وسط صحبت هامون بهم میگه : الهی که درد و بلات بخوره تو فرق سر من

من از این جمله اش خیلی ناراحت میشم و دلم ریش ریش میشه و هزار بار بهش گفتم که دیگه این جمله رو به کار نبر اما باز بهم میگه .

به نظر شما میخواد که من رو حرص بده یا از روی دوست داشتنه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🥴

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

گزینه ی دو

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

چه با حال ناراحت نشو عشق کن😜😜😜

یک زن گرانبهاترین اعجاز خداست؛🖼 برای داشتنش باید وضوی باران گرفت؛🌧🧡🧡وبرمحراب رویش سجاده ای از گلبرگ یاس گسترد؛💗💗💐🌸🌺🌹وبه نام عشق شبنم وار بر عطر او سجده کرد؛🌟🌟🌟🌟⭐وهزاران هزار گل سرخ را تسبیح لحظه هایش نمود؛🌹🌹🌹🌹🌺او اجابت می کند عشقی بالاتر از خورشید و زیباتر از مهتاب را؛🦋🦋🦋 وتنهایک زن می داند آیین دوست داشتن را......و آنقدر زیبا هدیه می کند این عشق را که سیراب شوی....که او سردار عشق است.............❤❤❤❤👸👸وبهشت کمترین سرزمین اوست .......❤🧡💛💚💙💜🤎

پز.زیر.پوستی#  

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱

ببخشید ولی واقعا نمیدونم چرا خنده ام گرفت     

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه