2777
2789
عنوان

خسته ام از دست مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 44 پست
همسرم خودش اخلالقای مادرمو دیده خیلی  صبوری کرد ولی یه بار به روم اورد

هرچی هم هست .این مدت میگذره شما هم میری سرخونه زندگیت .یکلحظه فکرکن همه بخاطردلتنگی ودوری بعدا هست که مامانت به نظرشما اینطوری رفتارمیکنه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همش میگه دختر فلانی بهش سرویس فلان دادن سر عقد واسه عروسی هم میخان یه سرویس دیگه بذن و... میگه تو لی ...

همه مادرا فک میکنن دخترشون حیف شده داماد بهتری هم میشد گیرشون بیاد والا 

خدایا راضیم ب رضای تو ای مهربانترین  
نه ب نام خودش

حق با مادرته.

شما طلاهاتو بدی دور از جون دور از جون شوهرت افتاد مرد فقط یک هشتم خونه بهت میرسه بقیش به پدر و مادرش یا خواهر برادراش میرسد.

مَا شَاءَ اللَّهُ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ
خب شما سرویستو بفروشی تضمینی هست که بازهم بتونی بخری ؟ حداقل ۳دانگ به نام خودت باشه چون هیچکس ازآیند ...

من مشکلی با این موضوع ندارم اخه 

همسرم اونجوری نیست خودش همش میگه میخام تو راضی باشی واسه فروش

همش میگه دختر فلانی بهش سرویس فلان دادن سر عقد واسه عروسی هم میخان یه سرویس دیگه بذن و... میگه تو لی ...

ببین یه سرویس بدل بخر ..الان تو این گرونی کسی نمیره طلا بخره...ببین منم اگر طلاهامو نمیفروختم  عمرا الان حتی نمی تونستم به خونه فکر کنم...سال به سال گرونتر میشه.. بعد آرزوی خونه تو دلت می مونه نه طلا...به مامانتم نگو بدله

برای سلامتیه آقا امام زمان صلوات🌹❤
من مشکلی با این موضوع ندارم اخه  همسرم اونجوری نیست خودش همش میگه میخام تو راضی باشی واسه فروش

ببخشید میخواد سرویس طلاتو از چنگت دربیاره

زخم_خورده#‍   

نه ب نام خودش

خب اشتباه می‌کنی اگ تو هم قراره کمک کنی اندازه کمک کردنت باید ب اسمت باشه مثلا سه دونگ یا دودونگ ..ببین بخدا قسم حتی اگر حضرت یوسف هم همسرت باشه باید از لحاظ مالی کوتاه نیای چن حضرت یوسف هم اخرسرزلیخازو گرفت😏نمیخام بگم همه مردها آخرش توزرد ازاب درمیان اما درهرصورت حقتو نده ب کسی دنیاهزارتازیروروداره همیشه فکرمباداروداشته باش

برای حل مشکلاتم یه صلوات و یه دعای خیرمهمونم کن عزیزممممممممممم🌹
ببین یه سرویس بدل بخر ..الان تو این گرونی کسی نمیره طلا بخره...ببین منم اگر طلاهامو نمیفروختم   ...

عزیزم شوهر شما با فروختن طلاهات چند دونگ به نامت زده؟؟

شوهر ایشون به نامش نمیزنه.

من خیلی احترام میزارم بهش تا الانم بخاطرش خیلی جلوی شوهرم واستادم اما حقو توی دلم ب شوهرم میدم 

به نظر من هیچ مادر وپدری بد بچه شو نمی خواد حتما دلش می خواد یه دونه بچه داره وخیلی خوشبخت بشه چون من خودم مادرم❤

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....