2777
2789
عنوان

این دیگه چه سمی بود من دیدم😓

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 50 پست
راجع ب چیه

داستان واقعیه .یه مرد توشه نمیدونم میتونه چیکار کنه یهو آدمارو رام میکنه هرکاری بخواد بکنن .به طرف گفت خودتو بکش زارتی خودشو کشت .سریاله .یه مرد هم هست نمیمیره کلا هرچی بزننش.برو ببین

چطوری جـــون دِل.بر قراری عزیـز؟😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قورباغه همون ک نوید محمد زاده هست؟

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
ورود افراد بی جنبه به تاپیک ممنوع😊

جنبه ؟!!شماهم یه چیزی یا  گرفتی کلاباید بزنن ورود افراد بیگانه با ادبیات فارسی و اخلاق اجتماعی به نی نی سایت ممنوع یه کم سوادتون رو بالا ببرید

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
خب سمه دیگه چیه؟!!!!نکنه منشی صحنه ها هم به منشی پزشکها اضافه شدن برای تبلیغ والا تا بوده منشی پزشکه ...

وا چی گف مگ؟😐چرا بیخودی جبهه میگیرین:/

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
جواب_ابلهان_خاموشیست# 😊

ممنون که نشون دادی تربیت خانوادگیت چیه و کجا بزرگ شدی 

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
ممنون که نشون دادی تربیت خانوادگیت چیه و کجا بزرگ شدی 

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_شب  

نی نی یار بیا ببین ای چی میگه گیر داده به من .تاپیک من چه مشکلی داره که ایشون گیر دادن به تاپیک من 

تاپیک خیانت میزدم خوب بود؟

یا تاپیک مادر شوهر 

غلط کردم این تاپیکو زدم بابا

چطوری جـــون دِل.بر قراری عزیـز؟😂