2777
2789
عنوان

زردی طولانی

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 21 پست
نمیدونم الان دوروزه دارم دق میکنم ترخدا برا بچم دعا کنید😭😭

نگران نباش طبيعيه همه پسرخاله هاي منم زردي داشتن بعد يه ماه چهل روز خوب شدن 

خداوند تكليف فردا را از ما نميخواهد،آن وقت تو به فكر فردايي؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ممنون از لطفتون که اومدید تا تایپیکم لطفا تو این روزا برای دخترم دعا کنید 

خدا جونم ممنون که منو دوباره لایق مادر شدن کردی دوستای عزیزم لطفا برای سلامتی نی نیم دعا کنید

عزیز من نمیدونم دایرکت چیه. برای زردی یه عدد میدادن که برای پسرم بین ده تا ده و نیم تغییر میکرد و پایین تر نمیومد. تا حدود بیست روز . بردمش متخصص اطفال بهش قرص داد فورا اومد پایین. البته حرف ۸ سال پیشه . اون موقع همه دکترا قرص نمیدادن ولی سه چهارتا دکتر مشهور تو شیراز بودند که قرص تجویز میکردن.

الان نمیدونم نظر متخصص ها راجع به قرص چیه. میتوتید پیگیر بشید.

عزیز من نمیدونم دایرکت چیه. برای زردی یه عدد میدادن که برای پسرم بین ده تا ده و نیم تغییر میکرد و پا ...

خیلی ممنون عزیزم فعلا که دکتر گفت دارو نمیخواد باید یه سری ازمایش بده همین یکم منو نگران کرده

خدا جونم ممنون که منو دوباره لایق مادر شدن کردی دوستای عزیزم لطفا برای سلامتی نی نیم دعا کنید
نگران نباشید. ان شاءالله چیزی نیست.

ممنون انشاالله خدا از دهنتون بشنوه