2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

درمورد آخرین تاپیکی که زدی میخواسم بگم من این بنده خدایی که کامنت گذاشته رو نمیشناسم ولی وقتی یکی انقد تایپ میکنه ینی آدم خوبیه دوس داره کمکی بهت بکنه بعد تو برگشتی بهش میگی بیکار؟

درمورد آخرین تاپیکی که زدی میخواسم بگم من این بنده خدایی که کامنت گذاشته رو نمیشناسم ولی وقتی یکی ان ...

این بنده خدا رو نمیشناسی 

چون کلا ۱۰ تا پست داره و تازه اومده

💍♥ i said yes 

سلام  خواب خود را تعریف کنید  تا بر اساس تعابیر امام صادق ع و دیگر معبران تعبیر کنم  ...

خواب دیدم زن عموم پاشو عمل کرده یا حالا نمیدونم چیشده بود ک لنگ میزد همه فامیلاشونم دور هم بودن نمیدونم خونه ی کی بود جمع شده بودیم زن عموم رو گرفته بودم بغلش رو با هم راه میرفتیم سلام میدادیم به فامیل ها بعدش رسیدیم به اتاق شوهر دختر خالش اومده بود با پسرش شوهر دختر خالش ریش سفید زیاد یه دونه مشکی توش نداشت تو خواب میگفتم حالا چرا اینطوری اومده مهمونی چرا ریشش رو نزده بعدش و پسرش رو دیدم ک با یونیفرم سرکارش اومده بود بعد سلام دادیم ما به اونا بعدش از خواب پریدم

💍♥ i said yes 

شما مگه بلدی؟  صبح دادم تعبیر کردنـ فقط چرت و پرت گفت

بله، تعبیر درست زمان می‌برد 

مثلا یک خواب باید دقیق تعریف بشه بعد به چند بخش تقسیم 

از بین بیش از ۵۰۰ تعبیر یکی رو باید بسته به شرایط شخص انتخاب کنید 

نیوگارا حرفهاتو با تموم وجودم درک کردم  برام دعا کن عزیزم ممنون

به فلانی گفتم برات دعا کنه یعنی چی؟ 

مگه مریضی لاعلاج گرفتی که برات دعا کنن؟ 

یکی همچین چیزی بهم بگه ساعت ۹ شب میذارمش دم در

💍♥ i said yes 

سلام گلم خوبی

ی تاپیک درمورد استفاده جوش شیرین داشتید تو بارداری دومتون اون ماه باردار شدین؟من ماه اول اقدام اومدم استفاده کردم اسپرم ها رو کشت از قوی بودن اسپرم کاملا مطمعنم حس میکنم جوش شیرین ب من نساخت برا شما چطورشد؟