2777
2789

دیشب خونه مادرم بودم ساعت ۷اینابود دلمون شیرینی خواست 😑منم یه چادر رنگی انداختم سرم و گفتم من میرم بخرم رفتم قنادی شیرینی خریدم اومدم وخوردیم و آخرشب برگشتم خونه الان مادرم زنگ زد گفت چند نفراومدن گفتن اومدیم خواستگاری دخترت 🙄مادرم گفته من دختر توخونه ندارم دخترام ازدواج کردن  پسره هی میگفته نه مطمئنم اومد تواین خونه ازاونااصرار ازمادرم انکار مادرم گوشیشو باز کرده و گفته این عکسای دخترام کدومشونو دیدی ؟پسره منو نشون داده گفته همین بود خودشه دیشب توقنادی دیدمش😒مادرم گفته اون دوتا بچه داره خدا شفاتون بده 

حالا الان که با مادرم حرف میزدم شوهرم متوجه شدو قاطی کرد گفت  نشونش بدین پیداش کنم پدرشو درارم بدجور عصبی شده

وقتی ۱۷سالم بود منو  با بچه ی توی شکمم تنها گذاشت ......چقدر سخت بود روزگار...................

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

فقط چادر رنگیت منم بودم عاشقت میشدم😀😀😀

یک زن گرانبهاترین اعجاز خداست؛🖼 برای داشتنش باید وضوی باران گرفت؛🌧🧡🧡وبرمحراب رویش سجاده ای از گلبرگ یاس گسترد؛💗💗💐🌸🌺🌹وبه نام عشق شبنم وار بر عطر او سجده کرد؛🌟🌟🌟🌟⭐وهزاران هزار گل سرخ را تسبیح لحظه هایش نمود؛🌹🌹🌹🌹🌺او اجابت می کند عشقی بالاتر از خورشید و زیباتر از مهتاب را؛🦋🦋🦋 وتنهایک زن می داند آیین دوست داشتن را......و آنقدر زیبا هدیه می کند این عشق را که سیراب شوی....که او سردار عشق است.............❤❤❤❤👸👸وبهشت کمترین سرزمین اوست .......❤🧡💛💚💙💜🤎

واقعا با چادر رنگی پاشدی رفتی قنادی؟من تا درِ حیاط هم با مانتو و شال میرم😧

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

دوبار منم از مادرشوهرمم خواستگاری کردن مادرشوهرم به شوهرم گفته بود دیگه نمیذاشت تا چند وقت هیچ جا برم

چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗