2777
2789
عنوان

این بحث مصاحبه با معروفای سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 94 پست
کم حاشیه توی سایت هست این کارا هم دامن میزنه کاش از ادم‌ بپرسند بعد توی هر تاپیک و چالشی میخوا ...

سلام دوست گلم

من با توجه به اینکه دوستای دیگه از شما تعریف زیاد کردند و خودم هم از ادب و شعورتون خوشم اومده بود شمارو توی تاپیکم اوردم

اگر دوست ندارید که مشکلی نیست بگید

"𝐃𝐈𝐍𝐎𝐎𝐒𝐇"  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای این تبلیغای چندش ویه پایین صفحه ها دلم بهم خورده میشه اااااه،🤒

😂😂😂😂اینجا شده انگار میدون جنگ

سه ساعت باید بگردی تا کامنتارو پیدا کنی

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
سلام دوست گلم من با توجه به اینکه دوستای دیگه از شما تعریف زیاد کردند و خودم هم از ادب و شعورتون خو ...

سلام

میدونید این کارا جذاب هستند ولی برای کاربرا حاشیه ایجاد میکنن

🌺🌺🌺🌺

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

وای این تبلیغای چندش ویه پایین صفحه ها دلم بهم خورده میشه اااااه،🤒

مخصوصا این جای زخممممم ایشههههه اییییییی🤢🤢🤢

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
سلام میدونید این کارا جذاب هستند ولی برای کاربرا حاشیه ایجاد میکنن 🌺🌺🌺🌺

حاشیه ای درست نمیشه مگر اینکه کاربر ها خودشون مشکل داشته باشند.

من فقط خواستم بعد این چند وقت ناراحتی و... یه تاپیک جالب بزنم 

همین  

شمام میل خودتون که توی چالش ما باشید

اگر باشید که چه بهتر باعث افتخار ما هم هست  

اما اگر نمیخواید که هیچی

"𝐃𝐈𝐍𝐎𝐎𝐒𝐇"  

@bellatrixlestrng  

پروف عوض کردییی😍😍😍😍از بلاتریکس شدی دلفی😂

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
@bellatrixlestrng     پروف عوض کردییی😍😍😍😍از بلاتریکس شدی دلفی😂

آری آری

احساسات مادرانه ام یهو زد بالا😂😂😂😂😂

ولی میگما من دوست دارم باهام مصاحبه کنم.هم تو نظرسنجی دخی شیطون شرکت کردم هم از صبح تو این فکر بودم که اگه تو سایت با من مصاحبه میکردن چی میپرسیدن و من چی جواب میدادم

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

آری آری احساسات مادرانه ام یهو زد بالا😂😂😂😂😂 ولی میگما من دوست دارم باهام مصاحبه کنم.هم تو ...

منم ب شرط لینکه سوالای غیرمربوط نپرسن.مثلا شهر و اسم و اینارو نپرسن ازم.

منم ب شرط لینکه سوالای غیرمربوط نپرسن.مثلا شهر و اسم و اینارو نپرسن ازم.

آره دقیقا

مثلا از همین فعالیتامون تو سایت یا چه میدونم چیزایی که تو امضامون زدید بپرسم.

حتی واسه سوالات شخصی هم یه جواب آماده کردم:قرار نبود از این سوالا بپرسیا😂😂😂

شفا_مفا_انشالله_ماشالله#  

خدایا منو بی نوبت شفا بده وضعم خرابه😀😀😀

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻