2777
2789
چرا همه پسر دوست دارن 😳🤦‍♂️عجیب نیست توی سایتی که اکثرا خانومن باز دیدم اکثرا دوست دارن بچشون پسر ...

برای من فرقی نمیکرد من فقط دلم نی نی میخواست😍😍😍

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا همه پسر دوست دارن 😳🤦‍♂️عجیب نیست توی سایتی که اکثرا خانومن باز دیدم اکثرا دوست دارن بچشون پسر ...

دیگ این حسیه بعضیا پسر دوسدارن بعضیا دختر .گرچه اکثرا پسردوستن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

نه علاقس دیگه هر ادمی یه چیزی دوست داره خیلی طبیعیه

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 

من خودم دختر دارم.ولی خو بعدها اگه بچه خواستم دوس دارم پسر باشه.خو ادم دلش میخاد هردوش رو داشته باشه

عجیب اینه که وارد نی نی سایت شدی و داری تاپیکای بارداری رو دنبال می‌کنی 

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودتون رو با جوش شیرین هم میشیتین یا نه؟

نه اصلا برنامه ریزی نداشتم😄خداروشکر خدا چیزیو ک دلم میخواستو بهم داد انشالله شمام به چیزی ک میخواین میرسین🥰

اگه امضامو دیدی برا سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟🥰
چجوری یخ میزاشتین؟چند ثانیه بمونه چند بار در روز

ی پلاستیک فریزر بردار چند تکه یخ بزار توش بعد بزارش تو ی پارچه ک زیادی یخ نباشه چند مین شوشو بزاره رو بیضه ها مخصوصا سمت راستی. هفته ای چند بار انجام بدن ولی روزای اقدام نیم ساعت قبل اقدام انجام بدن

مثه ی شوک عمل میکنه و تحرک اسپرمو بالا میبره.تحرک بیشترyبیشتر

منم انجام میدادم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

خودتون رو با جوش شیرین هم میشیتین یا نه؟

جوش شیرینم خوبه.دکتر من میگفت بشین تو تشت جوش شیرین.تزریق خوب نیس

اگه دقت کنید متوجه میشید که اکثرا یه دختر دارن دوست دارن پسرم تجربه کنن. دوما سلیقه ی ادما متفاوته س ...

دلم نسوخت 😂 

حالا چرا اینطوری گار میگیری 🤔 من دیدم یه مادر میگفت کلی نذر کرده که بچش پسر بشه بعد دختر شده ناراحت شده 

جوش شیرینم خوبه.دکتر من میگفت بشین تو تشت جوش شیرین.تزریق خوب نیس

فقط پنج شیش ساعت قبل اقدام این کارو انجام بدید 

چون باعث کشته شدن اسپرم ها میشه نزدیک بودن به زمان اقدام 

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط پنج شیش ساعت قبل اقدام این کارو انجام بدید  چون باعث کشته شدن اسپرم ها میشه نزدیک بودن به ...

من ۱ساعت قبل اقدام نشستم در حد ۵مین

اسپرما هم کشته نشدن