بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نده ولش کن هیچوقت به زور به بچه غذا نده نه خودتو اذیت کن نه بچه رو عذاب بده . خواهرشوهر من با همین کاراش پسرش ۱۲سالشه انقد بدغذاست که نگو باید به زور بهش غذا بده از ساعت ۸تا ۱۰ میشینه که شام بخوره اصلا یه وضعیه
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
دختر منم نمیخورد 😍بعد چندوقت بهش ندادم،،فرنی وحریره بادوم و کته و اینا دادم،مثلا هربار ککته درست میکردم ی چیز جدید میریختم مثلا یکم عدس میریختم ،،پای مرغ میریختم بلدرچین میریختم،،هویج و سیب زمینی هم ک عضو ثابت کته هاش بود ،بعده دو سه ماه کم کم سوپ براش پختم از کم شروع کردم بهش دادن خورد
سخت نگیرید مادرا من دخترم یه ماه از فندق شما بزرگتره لزومی نداره سوپ بااین همه مواد درست کنی من جو سیب زمینی هویج و کمی آب مرغ این میشه سوپش فقط لعابش بهش میدم خیلی هم دوست داره مرغ ساده آبپز میکنم آبش بهش میدم عاشقش عدسی میپزم یه ذره سیب زمینی و آب گوشت یامرغ بهش اضافه میکنم با چه لذتی میخوره فقط لعاب اینارو بهش میدم الان که آخرای ماه هشتم کم کم مواد داخل غذاهاش باپشت قاشق له میکنم یه کوچولو بهش میدم