2733
2734
همه چی رو طبق دستورش پیش میرم اما همین که تو فرمیذارم پف نمیکنه و وسطش خمیرمیمونه؟؟؟
اون روز براسالگردازدواجمون میخواستم جلوشوهری خیت نشم اما بازم کیک م خمیرشدگریهههههههه
عیدی خدای مهربونم 1 ساله شد شکرت
تخم مرغ مایع خمیر را هر چی بیشتر بزنی بیشتر پف می کنه

درب فر را زیاد باز و بسته نکن چون باعث میشه پف کیک بخوابه

شاید درجه فر را درست تنظیم نمی کنی که وسطش خمیر میشه

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics




ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

زیاد داغ شدن فر هم درسته باعث خوب پف کردن میشه اما به تدریج که دمای کیک کم بشه پفش هم میخوابه

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics




2731
آرد و پکینگ پودر را هم اگر با هم از قبل مخلوط کرده و چند بار الک کنی باعث بیشتر پف کردن کیک میشه

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics




1. دما رو نبر بالا چون دورش میپزه ولی وسطش نه.160 کافیه
2. توی ظرف کیک مثلا کمربندی نصفه بریز نه بیشتر
3. اگر سفیده رو جدا میزنی و بعد زرده و..... رو اضافه میکنی سفیده رو نذار توشون حل بشه بذار قلمبه قلمبه بمونه و هی همش نزن
لبخند یادت نره(دارم تمرین میکنم)
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   reyhanehbanoo  |  18 ساعت پیش
توسط   پارک_پرین_اعظم  |  18 ساعت پیش