2777
2789
عنوان

همسایمون زن درستی نیست 🙄🙄🙄🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 58 پست
فک میکنی. اتفاقا زنایی ک چله میگیرن و اهل نماز روزه ن، یعنی ب همسراشون بی توجهن و مرداشون حالا دردسر ...

اره ديگه ازونور ميافتن 

زندايي خودم يكيش زنه غرق شده تو اين چيزا داييمم شاكيه ازش كلا

👻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره ديگه ازونور ميافتن  زندايي خودم يكيش  حل شده تو اين چيزا داييمم شاكيه ازش كلا

😐من ب کنایه گفتم

منظورم این بود ک هرکاری خانوما بکنن، از نظر نی تی سایتیا بدهکارن. خودتم ک نث بقیه نی نی سایتیا هستی ک😄

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

کم نیستن مردهای روانی شکاکی که مدام به همسرشون تهمت میزنن و انگ میچسبونن! مرد ایرانی تو این فرهنگ مرد سالار اگه مدرک داشت زنه رو تا حالا صدبار طلاق داده بود نه که بگه چقدر ببخشمت!! شما عدم اعتماد و اطمینان به همسرت رو فرافکنی کردی به خشم رو این زن بینوا!! تجسس میکنی تو کازش فالگوش وایمیستی قضاوت میکنی انگ میچسبونی از کتک خوردنش خوشحالی و تازه میگی کافی نیس!!!..کارت درست نیس دختر خوب!

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد....تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد....
فک میکنی. اتفاقا زنایی ک چله میگیرن و اهل نماز روزه ن، یعنی ب همسراشون بی توجهن و مرداشون حالا دردسر ...

البته همه اینجوری نیستن.من بسیار به همسرم توجه میکنم اما اعمال عبادی و نماز و روزه و دعاهای روز وحفظ قرآن و حدیث ، سیر مطالعاتی ، کلاس زبان و تاریخ و.... هم دارم.❄

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟 
کم نیستن مردهای روانی شکاکی که مدام به همسرشون تهمت میزنن و انگ میچسبونن! مرد ایرانی تو این فرهنگ مر ...

حرف حساب 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

البته همه اینجوری نیستن.من بسیار به همسرم توجه میکنم اما اعمال عبادی و نماز و روزه و دعاهای روز وحفظ ...

من ب شوخی گفتم ک قضاوت خانومای نی نی سایت از چنین زن هایی اینه😄 

من خودم اینجوری فک نمیکنم😄کلا هیچ حوری فک نمیکنم ک از نمود بیرونی یک زن، میشه رابطه خصوصیش با همسرش رو فهمید. نمیشه خیانت و وفاداریش هم فهنید. فقط  کار خداس

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞