2821
2789
عنوان

😁سلام

128 بازدید | 18 پست

😀😃😄😁😆😅😂🤣☺😊😇🙂🙃😉😌😍🥰😘😗😙😚😋😜😝😛🤑🤗🤪🤡🤩😎🧐🤓🤨🤠😏😒😒😞😔😟😕🙁☹️😣😖😫😩🥺🥵😶🤯🤬😡😠😤😲🥱😵😳😱😨😰😴😪

خواستم بگم ایموجی دارم خودتم دیوونه ای

منم یه عالمه آرزو دارم  امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘

علیک دا

یک زن گرانبهاترین اعجاز خداست؛🖼 برای داشتنش باید وضوی باران گرفت؛🌧🧡🧡وبرمحراب رویش سجاده ای از گلبرگ یاس گسترد؛💗💗💐🌸🌺🌹وبه نام عشق شبنم وار بر عطر او سجده کرد؛🌟🌟🌟🌟⭐وهزاران هزار گل سرخ را تسبیح لحظه هایش نمود؛🌹🌹🌹🌹🌺او اجابت می کند عشقی بالاتر از خورشید و زیباتر از مهتاب را؛🦋🦋🦋 وتنهایک زن می داند آیین دوست داشتن را......و آنقدر زیبا هدیه می کند این عشق را که سیراب شوی....که او سردار عشق است.............❤❤❤❤👸👸وبهشت کمترین سرزمین اوست .......❤🧡💛💚💙💜🤎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علیک سلام...شبت خوش 

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

👩‍👧‍👧👩‍👧‍👦👩‍👧👩‍👦‍👦👩‍👦👨‍👧‍👧👨‍👧‍👦👨‍👧👨‍👦‍👦👨‍👦👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👦💑💏👭🤾‍♀️🤸‍♂️🚵‍♀️🚵‍♂️🚴‍♂️🤼‍♂️🏇🏌️‍♀️🧖‍♂️🧖‍♂️🧗‍♂️🧖‍♀️🚶‍♂️🚶‍♂️🧝‍♀️🧞‍♂️🧞‍♂️🧝‍♀️🤴🤴💂‍♀️👷‍♀️💂‍♀️💂‍♀️👮‍♀️😥🤢🤯🤔🤔🙅‍♂️🙅‍♂️🙍‍♀️🧓👩‍🦱🧓👩‍🦱🧓💅🏻👊🏻💅🏻👊🏻👏🏻👏🏻🤛🏻👏🏻🖕🏻🖤💫🖤💫🗨🕳💜💜❤💜💓💜💟💓💟💓💟💋💟😿👽😺👽😺👽😺☠💩😯🙁🤓🤠🤓🥳🤓🥳 

😏👋🏻

👩‍👧‍👧👩‍👧‍👦👩‍👧👩‍👦‍👦👩‍👦👨‍👧‍👧👨‍👧‍👦👨‍👧👨‍👦‍👦👨‍👦👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👦💑 ...

تو هم داری

منم یه عالمه آرزو دارم  امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز