2777
2789
چجوریه

اگه عشقت ادم خوبی باشه خیلی شیرینه. عشق دو طرفه یعنی گذشت فداکاری پای هم موندن خیانت نکردن محبت همیشگی الهی به حق پنج تن تجربه ش کنی

یعنی میشه منم تا چند وقت دیگه مامان یه دختر یا پسر سالم بشم؟یعنی میشه سلامتیم بهم برگرده.بیشتر از یک ساله مریضم.باعث شد کلیه ام کوچیک بشه.از طرفی اندرومتریوز دارم.سنمم کم نیست.از طرفی نگران کلیه مم از طرفی نگران این یکی مریضی.خیلی عامیانه توضیح دادم.میشه برای دل داغونم دعا کنین؟قدر سلامتیو الان میفهمم.از طرفی ارزومه مامان بشم.از یه طرف مریضی خودم و سختی هایی که به همسرم میدم.خدایا من شرمنده ام 😔
ارامش؟؟لعنتی تنها چیزی که نداره ارامشه

من عشق به محبوب حقیقی ،الله ،رو میگم

نه عشق زمینی

از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...             

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دانشمندان میگن عشق از تغییر هورمون ها در مغز اتفاق میوفته ن در قلب🤭 چجوریه توصیفش کن ن اینکه چجوری ...

راستش تاحالا عاشق نشدم ک برات بخوام توصیفش کنم

ولی اگ عشق واقعی باشه و صرفا هوس نباشه، قابل توصیف نیست

مثل عشق مادر ب بچه اش

یا عشق خدا ب بنده اش

کوتاه ترین دعا برای بزرگ ترین آرزو...! :)))                 [الهم عجل لولیک الفرج]
چرا

ازش خیریی ندیدم  ی بار نامزد کرد م بهم خیانت کرد و رفت حالا بعد دوسال  دوبارع عقد کردم شوهرم خیانت کار ه 😢😢😢😢 خیلی دلمو میشکنه

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤
تو بقیه سن هم ترشح هورمونه ها😂😉❣

آره ولی الان دیگه اوجشه😂

قبول دارم هر آدمی رو که دیدم فکر کردم واقعا عاشقه بعد از یه مدت فهمیدم که چیزی نبوده جز فوران یهویی احساسات و بعدشم سریع فروکش کرده😐😁😂

آره ولی الان دیگه اوجشه😂 قبول دارم هر آدمی رو که دیدم فکر کردم واقعا عاشقه بعد از یه مدت فهمیدم که ...

این سن خیلی لاناتیه😂ادم تو این دوران خیلی خر میشه 😐😂