2777
2789
عنوان

عکس خریدام😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5281 بازدید | 242 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدرررر سوتین

دیگه اصلا نداشتم شورت و سوتین😂 تو این کرونا کلا بازار نمیرفتم لباس زیرام فاسد شده بود دیگه مجبوری از دیجی کالا خریدم😂

ولی از اون راه راهیا ۱۵تومنیا یکیش مال منه دوتاشو برای خواهرم خریدم 

برای خودم ۳تا مینل خریدم که جنسشون عالیه و قیمتشم خوبه ۴۰تومن 

من دوسال پیش از تو شهر خودمون سوتین دونه ای ۸۰ میخریدم

اون سوتین گیپوری ها رو منم دارم خیلی خوبه 

اون که کلا توریه هم خوبه 

جوراب هندونه هم خیلی بامزه اس 

فیس براش هم عااالیه 

فقط کرم مو رو چندبار امتحان کردی لطفا ریپلایم کن بگو چطور بوده چون دنبال کرم مو هستم 😘😘

در مسیر مینیمالیسم

مبارک باشه چقدر لباس زیررر🤭

فدات بشم 😍 برای خواهرمم گرفتم دوتاشو 

ولی یه مدت کلا خونه نشین بودیم و خرید نکرده بودم واقعا لازم داشتم 

ولی اگه خواستین از دیجی کالا خرید کنید 

شورت و تاپ از برند تکوین بخرین نخه و عالیهه 

سوتین هم من مینل رسا خریدم خوبه نسبت به قیمت فقط قرمزه رو اشتباه فرستادن و چنگی به دل نمیزنه

مبارکه

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

همشون عاااالی مبارکت😍😘

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
اون سوتین گیپوری ها رو منم دارم خیلی خوبه  اون که کلا توریه هم خوبه  جوراب هندونه هم خیل ...

کرم مو واقعا عالیه من از چند تا برند سینره و شون و فولیکا قبلا استفاده کرده بودم هیچکدوم به خوبی لافارر نیست 

من از قبل هم داشتم و اینقدر خوب بود که نگو یه بوی نارگیل خوشمزه ای داره  و موهارو خیلی نرم میکنه تا حموم بعدی

من چن بار خواستم لباس زیر بخرم جرات نکردم .چه طوره ؟سایزش استاندارده ؟ی عکس بذار 

منم مثل شما بودم نظرات رو بخون و تصمیم بگیر  قیمتا از بیرون بهتر بود

البته من فقط فنردار و کار سبک بدون ابر میتونم استفاده کنم خیلی راضی بودم

تازه من چون سایز پام ۴۱ سایز بزرگشو خریدم  سایز پای ۳۷تا۴۰ که ۲۲تومن بود

مبارکه .. اون ماسک مو لافارر که خریدی راضی هستی ازش؟ چرا تو دو تا سفارشت دو تا قیمت مختلف داره؟