2777
2789
ایولل اخه من خیلی دیدم نتیجه ندیدن و در اومده دوباره براشون تو کامل رفتی الان تموم شده؟

نه هنوز تموم نشده.

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فول بادی رفتی یا یه قسمت از بدن؟

فقط بیکینی.اخه موهای ظریف ممکنه معکوس جواب بده.

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

فقط بیکینی.اخه موهای ظریف ممکنه معکوس جواب بده.

ایولللللللل منم خیلی دوست دارم برم ولی نمیزارن  میگن نمیدونم چی چیای رحم با مو خارج میشه بری دیگه خارج نمیشه ممکنه سرطان بگیری  البته من وایسدم برم سر کار مستقل شم یواشکی برم بکنم  

الان که دیگه ۹۹ درصد زایمانا خانمه اصلا فکر نکنم اقا زایمان کنه یا اگه باشه یه درصده اورزانسیم تو هم ...

ایشون گفتن لیزر خانم بود حتی خانم به بیکینی خانم نگاه کنه گناهه واسه همون‌ بیکینیمو لیزر نکردم منم واسه همین پرسیدم که تو زایمان میخای چیکارکنی

کاش نی نی سایت همونجور که اسمشه واقعا تبدیل میشد به سایت مخصوص تبادل نظردرمورد نی نی وبارداری و تاپیک های خاله زنکی ممنوع میشد ولی حیف اونجور تاپیکا کسی نمیاد وهمه دنبال خاله زنکای زندگی دیگرانن 
ایولللللللل منم خیلی دوست دارم برم ولی نمیزارن   میگن نمیدونم چی چیای رحم با مو خارج میشه بری ...

عزیزم بد از پیش خدا نیاد.برو حالشو ببر