2821
2789
عنوان

صدای من😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 24 پست

منم یه مدت کوتاهی اینجوری بودم با تمرین درست شد

الان همه جا حرف صدای منه😎

''غرور''هدیه شیطان 👹است و'' دوست داشتن''هدیه خداست😇،جالب این است که هدیه شیطان رابه رخ هم میکشیم و هدیه خدا را از یکدیگر پنهان میکنیم...

ولوم صدای بلند زجرآوره ببخشید

من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم تن صدام بالاست کسایی ک یواش حرف میزنن میخوام خفه کنم😄😄میگم یذره انرژی بذارید بلند حرف بزنید

خیلی بده همسرم همش میگن اروم حرف بزن کر شدم خیلی خجالت میکشم

خیلی بده همسرم همش میگن اروم حرف بزن کر شدم خیلی خجالت میکشم

یکم تمرین کن میتونی خجالتم نکش 

تن صدامون مثل داریوش و هایده س ....واقعا افتخاره❤🧡💛

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

منم تن صدام بالا بود بچگیا بعد کلاس پنجم بودم یکبار اسم بی دلیل رفت تو بَدان معلمم گف چرا شلوغی کردی گفتم بخدا من کاری نکردم فقط با بغلیم یکم صحبت کردم برگشت گف تو با این تن صدات حرفم نزنی کلی آلودگی صوتی ایجاد میکنی اینقد دلم شکست بغض کردم همه بم خندیدن ازون روز لال شدم کم حرف شدم صدامم درس شد

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
منم تن صدام بالا بود بچگیا بعد کلاس پنجم بودم یکبار اسم بی دلیل رفت تو بَدان معلمم گف چرا شلوغی کردی ...

خوش به حالت که صدات درست شدمن توجمع قشنگ حکم بلندگو رو دارم

خوش به حالت که صدات درست شدمن توجمع قشنگ حکم بلندگو رو دارم

من اون سرکوب و اعتماد ب نفسی ک از بین رف باعث شد درس بشه صدام شمام همین ک همسرت هی تذکر‌میده رو یادت بیار تا کم کم عادت کنی یا وقتی خونه کسی نیس تمرین کن اروم صحبت کردنو

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
میدونم واسه همین راه حل میخوام خودمم خجالت میکشم موقع حرف زدن ولی دست خودم نیست

میدونم دست خودت نیست ولی سعی کن با کمترین میزان صدا صحبت کنی یه چیزی به دستت ببند که یادت نره مثلا صلوات شمار که یادت نره باید آروم صحبت کنی چندماهی بگذره دیگه عادت میکنی من همیشه از کلمه شوهر متنفربودم و همیشه سعی کردم بگم همسر الان دیگه نمیگم شوهر 

من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت
2790
2823
2791
2779
2792