2777
2789
عنوان

قورباغه

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 27 پست
مگه کپی کرده؟😶

بله سریال خارجی 

اقاهستم سایت مال بابات یا شوهرت انداخته پشت قباله ازدواجت که به من میگی خاله زنک!! ...................دِ آ خِ بِگو دِلِتو کی بُر زَد مَگِه اَز توُ نِمیپُرسَم دااااااااااد نَزن این رابِطَرو کارای تُ داد بِ باد نََ مَن آخَرَم دیدَم دَستاتوُن باهَمَن داد نَزَن ساکِت شوُ حَرفام بازَم  هَس
معمایی فعلا ک خوبه

عزیزم نمایش خانگی دیدینش

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فکر کردم هیپنوتیزمشون کرد😂😂😂😂

اره درسته میگن سم قورباغه هیپنوتیز میکنه

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!
بله سریال خارجی 

جدی کدوم سریال؟

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!
جدی کدوم سریال؟

La haine 

اقاهستم سایت مال بابات یا شوهرت انداخته پشت قباله ازدواجت که به من میگی خاله زنک!! ...................دِ آ خِ بِگو دِلِتو کی بُر زَد مَگِه اَز توُ نِمیپُرسَم دااااااااااد نَزن این رابِطَرو کارای تُ داد بِ باد نََ مَن آخَرَم دیدَم دَستاتوُن باهَمَن داد نَزَن ساکِت شوُ حَرفام بازَم  هَس
عزیزم نمایش خانگی دیدینش

بله از کانال تلگرام میتونی دانلودش کنی 

https://t.me/joinchat/AAAAAFAwCxWt1D6jjfP_CQ

بله از کانال تلگرام میتونی دانلودش کنی  https://t.me/joinchat/AAAAAFAwCxWt1D6jjfP_CQ

مرسی عزیزم

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402
عزیزم لینک تلگرام و دوباره میزاری،اون که فرستادی آبی نشده

https://t.me/joinchat/AAAAAFAwCxWt1D6jjfP_CQ

عزیزم لینک تلگرام و دوباره میزاری،اون که فرستادی آبی نشده

اگ آبی نشد فقط کافیه کپی بری تو خود تلگرام جستجوش کنی

یا بازم نشد تو سرچ تلگرام بنویس

فیلم و سریال جدید

اگ آبی نشد فقط کافیه کپی بری تو خود تلگرام جستجوش کنی یا بازم نشد تو سرچ تلگرام بنویس فیلم و سریال ...

اره عزیزم کپی کردم نو تلگرام،اوکی شد عضو شدم😍😘🥰

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂