2777
2789
عنوان

تاپیک کتاب و کتابخوانی/

| مشاهده متن کامل بحث + 15164 بازدید | 1214 پست

اینا کتابایی که خوندم و همه رو مخصوصا کیمیا خاتون و مردی به نام اوه و آنا کارنینا رو خیلی دوست داشتم 

۱_سمفونی مردگان(عباس معروفی)_ ۲-قلعه حیوانات(جورج اورول) _۳_چشمهایش (بزرگ علوی)_۴_بوف کور(صادق هدایت)_۵_من پیش ازتو_۶_من بعدازتو(جوجو مویز)_۷_کیمیا خاتون(سعیده قدس)_۸_ملت عشق(الیف شافاک)_۹_جراح دیوانه(یورگن توروالد)۱۰_کیمیاگر(پائولو کوئیلو)_۱۱_سینوحه(میکا والتاری)_۱۲_گل صحرا(واریس دیری)۱۳_زندگی پزشکی من(آندره سوبیران)_۱۴_ورونیکا تصمیم می گیرد بمیرد(پایولو کوییلو)_۱۵_صدسال تنهایی (گابریل گارسیا مارکز)_۱۶_بلندیهای بادگیر(امیلی برونته)۱۷_عقاید یک دلقک(هانریش بل)۱۸_غرور و تعصب یا غرور و پیش داوری(جین آستین)۱۹_جنایات و مکافات(فئودور داستایوفسکی)۲۰_آناکارنینا(تولستوی)۲۱_لولیتا(ولادمیر ناباکوف)۲۱_چراغهارا من خاموش می کنم(زویا پیرزاد)

جز از کل(استیو تولتز)۲۲_مردی بنام اوه(فردریک بکمن)

من غم انگیزترین شعر جهانم .تونخوان!
کتاب هفت عادت نوجوانان موفق نویسندش شون کاوی پارسال این کتابو خوندم خیلی کتابه خوبی بود هم اموزنده ...

یه کم بیشتر ازش میگی

میخوام برای خواهرزادم ک خیلی کمرو و کم اعتماد بنفس و درنتیجه خشمگینه بخرم. خوبه؟

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بادبادک باز از نوشته های خالد حسینی البته دوتا کتاب دیگه هم دارن (هزاران خورشید تابان، و کوهستان به ...

عاشق بادبادک باز شدم .....یعنی میشه بارها خوند.....الان هزارخورشید تابانو گرفتم 

من یه خواهرشوهرم و عاشق عروسمونم.....دوسش دارم چون برادرمو دوس دارم....نمیدونم چه حسیه ولی همیشه دوس دارم توو هرجمعی بهترین باشه...تووهمه ی خریدا بهترین رو براش انتخاب میکنم حتی اگه خودم عاشق اون وسیله شده باشم....چون دوس دارم توو اوج باشه و هیچ کمبودی رو احساس نکنه....دوس دارم بم‌ب چشم خواهرش نگاه کنه نه خواهرشوهرخبیث😂😂
یه کم بیشتر ازش میگی میخوام برای خواهرزادم ک خیلی کمرو و کم اعتماد بنفس و درنتیجه خشمگینه بخرم. خوب ...

من حافظه ماهی دارم عزیزم یادم نیس زیاد😕😂

کتاب خوبیه برا اعتماد به نفس بنظرم عالیه

واسه هدف نوجوونا انگیزه میده

بنظرم بخر براش این کتابو مشاورم بهم معرفی کرد❤

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

کتاب بال در بال پرستو عالیه

یِه مامای مهربوووووونم🤱🏻💊💉 تو دُنیای پر از بدی طُ خوب باش بزار خوبا تموم نشن♡شما همتون پاپِلی منین😍🦋بچه ها پاپلی همون پروانه خودمونه اما به زبان شمالیه😘🦋
😉😉دیه دیه

اصلا این سایت دیگه مثل شماها نداره

نه داره نه میتونه بیاره

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

نگار جان فقط بگو تاپیکی که سه ساعت پیش زدی چه طور رفته تو داغ ترین ها؟😐 عاشق پشتکار خودت و رفقاتم

خخ/

چاخلص_پاخلص_شما#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
خخ/ چاخلص_پاخلص_شما#  

فدایی_داری#  

شما_خییییییییییییلی_باحالید#   ‍

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من حافظه ماهی دارم عزیزم یادم نیس زیاد😕😂 کتاب خوبیه برا اعتماد به نفس بنظرم عالیه واسه هدف نوجوو ...

متشکرم از لطفت

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
کتاب جالبیه.ازش خوشم اومده بود. بزرگ علوی جز اولین رمان نویسای ایران بود جزو نویسندگان نسل اوله کتا ...

ار کلا اثاراش جالبع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

وای مرسی گلم....چشم حتماااا....ممنون...../ بخدا دیگ انقد ذوق دارم زود برم کتاب بگیرم ک حد ندارع &nb ...

بازم يادم اومد 

من هي دونه دونه يادم مياد مينويسم براي خودم بعد ميفرستم بيشترشون اسم نويسندشون يادم ميره فكر ميكنم تا يادم بياد😅

عقاید یک دلقک(هاینریش بل)ترجمه محمد اسماعیل زاده نشر چشمه
یه کتاب روان شناسی و داستانی هستش راجب دلقکی که کارای ترسناک و احمقانه انجام میده و اعتقادش اینه ک تا وقتی هوشیاره استرس داره رو صحنه پس الکل رو راه چاره خودش میبینه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤