2777
2789
عنوان

زیبا خوانندع محبوب دلها/

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 80 پست
عارع تازع پیداش کردم چی میگی تو/

خدا صبر بده انگار واسه پیش دبستانیا اهنگ پر میکنه🤣🤣🤣

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

@ninoooooooooo    

@ninoooooooooo  

زیبا این همع هوادار منتظر جوابتن/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بووووووسه بزن به خاکش

مث اون پسره میخونه که تولایو رضا شیری میگه میام باردارت میکنم😂😂😂

با اینکه بیشتر از ۴۰ روز گذشته ولی باز دلتنگتم حس میکنم هستی هر روزش دختر ۲ سالت میپرسه مامانم کو نمیادش خدایا خودت درمونو بده🖤 .                                                                  ۲۲ سالمه ۲ ساله عقد هستم انشالله همیشه سلامتی و دل خوش باشه💌🤵.یه دختر گیمر🎮 هستم اگه کسی میاد پلی بدیم بازی های گوشی 📱و pc🖱. به کانال آپارتمم سر بزنید ویدیوهامو تماشا کنید🧡💛🧡💛https://www.aparat.com/Apranikgirl💛🧡💛🧡
شاگرد و هنرجو نمیپذبرن برای عقد و عروسی و جشن و تولد هم وقتشون پره 😆😆😆😆

همین صدای تو دماغیشو بشنوم بسع برام..راضیم /

قااااه_قاااااه😂#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
خوب بخونه، اگه دوست دارید صداشو بشنوید درخواست بدید براتون صدای خفنشو بفرسته

خو درخواست دادیم دیگ/

😂😂😂😂😂😂😂😂

قااااه_قاااااه😂#  

بووووووسه بزن به خاکش مث اون پسره میخونه که تولایو رضا شیری میگه میام باردارت میکنم😂😂😂

یاخدااا دهنتتت پاچیدممم لنتیییی/

قااااه_قاااااه😂#  

حالا چه فرقی داره کجا بخونه  اذیت میشید گوش ندید😁💜💕

خوب بخونه😄😄بابا نگفتم نخونه که گفتم اگه اونم بخواد بیخیال خوندن شه دیگه نی نی سایتیا ولش نمیکنن😅

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
خدا لعنتت نکنه نگار😂😂😂😂

قااااه_قاااااه😂#