2777
2789
عنوان

💒 جذب ثروت 💒

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 40 پست
من میخوام شروع کنم امشب مینویسم  بهت درخواست میدم ک اگ تاپیکت ندیدم بهم پیام بدیم و انرژی جذب ...

من توی واتساپ گروه میزنم لینکشو بهتون میدم خوبه واتساپ 

یا همینجا برا من فرقی نداره 

انشاءلله امضای خدا پای آرزوهاتون   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

https://chat.whatsapp.com/H6Klpzb9oNMFx4rQPbUMlc دوستان این گروه واتساپ جذب ثروتمون هست از 5 شنبه ...

ممنون عزیزم همه اینارو باید تو دههنمون تصور کنیم ؟؟

خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده 
https://chat.whatsapp.com/H6Klpzb9oNMFx4rQPbUMlc دوستان این گروه واتساپ جذب ثروتمون هست از 5 شنبه ...

عزیزم‌من نمیتونم با لینک وارد شم

خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده 

خب راه حل اینکه اخراش جواب نمیگیریم چیه؟ چیکار کنیم شور و شوق اولیه رو داشته باشیم هنگام انجام دادن این تمرین؟؟ اخه من اولاش خوب پیش رفتم اما خیلی که رفتم جلو دیگه حسم مثل اولیه عمیق نبود و قطعا جواب هم نمیگرفتم به خاطر همین ولش کردم

خب راه حل اینکه اخراش جواب نمیگیریم چیه؟ چیکار کنیم شور و شوق اولیه رو داشته باشیم هنگام انجام دادن ...

اول اینکه باید ایمان داشته باشی ایمان کامل که به خواستت میرسی 

دوم باید دقیقا حس خوبی داشته باشی موقع نوشتن فرض کن تو رفتی توی مغازه و برای خودت یه گوشی گرفتی اون لحظه در واقعیت حست چیه دقیقا همون حس رو باید در خیالت هم داشته باشی 

سوم اینکه حس پولداری داشته باشی در هر لحظه نه این که حس کنی الان بی پولی و قراره با این کار پولدار شی 

و در اخر چون قراره جمعی بنویسیم انرژی بیش تر میشه 

انشاءلله امضای خدا پای آرزوهاتون