2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خودت افتخار کن چون قطعن وقتی همسرت از گذشتت بپرسه با خیال راحت و بدون هیچ ترس و دروغی همه چیو بهش ...

اگه گذشته همسرشم افتخار افرین باشه 

این خوبه

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
واقعا ناراحت کنندس اکثرا ارتباط ندارن با جنس مخالفو یهو ازدواج میکنن یعنی؟😑🤦🏻‍♀️ بدون هیچ شناختی

بنظرم اصلا این روابط بی حد و حدود درست نیست

طبق امار ازدواج سنتی دوام بیشتری داره

من بالای یه سال یه نفر

مجازی بودن یه چندتایی😑

بعد از اولین قرار تموم بشه ۳نفر

یه دوماهم بود ک  پسرداییم بود و الان شوهرمه

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆
پس کوردی😁

نه نستم😁یجایی دیدم تو کانالا خیلی خوشم اومد😎البت خیلی دوسدارم کردی یادبگیر😍

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
مگه نمیدونی هیچکس دوس پسر نداره  همه اینایی ک تو کافه ها پارتیا و پارکا هستن آیلینه🙂🙂

اونا از آمریکا به عنوان جاسوس اومدن که چهره ی ایرانو بد نشون بدن بعدشم نفتمونو بالا بکشن😄

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄