2777
2789
عنوان

کار بدی کردم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 117 پست
دادم چند بار این بار خودم دست به اقدام زدم

خب خوبه ولی خب زیر بالکن توو خیابون زیاد مهمم نبود اونم ۲شب!بلاخره ما مسئول خودمونیم ن دیگران

دلبر ناب دلم با چشای خوشگل مشکیت یکم یه نگاه ریز زیر چشمی به من بنداز که من دیوونه شم ای واای من...😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب تقی ب توقی بخوره ک نباید زنگ به ۱۱۰زد😐🤐چون ۱۱۰پیرشونو در میارن بنظرم همون بهتره ک تذکر بدی...

من تماس میگیرم.اتفاقا نزدیک خونه ما مجلس عقد گرفته بودن اینقدر صدای موسیقی رو زیاد کرده بودن که با وجود در و پنجره بسته انگار منزل من مجلسه.منم تماس گرفتم ۱۱۰.وقتی بعضی ها اینقدر از رعایت حقوق شهروندی و همسایه ای دور هستن و تذکر هم اثربخش نیست ، باید قانونی باهاشون برخورد کرد.

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟 
یعنی از ماشین پیاده میشدن میومدن بیرون ماچ؟؟؟ اخه چرا؟؟؟ تو ماشین که امن تره😃😐

این دوتا ی تختشون کم بوده اسی اب ریخته  تکمیل شدن از بی مغزی این دوتا اون ماشین😂 میخاستن چیکار

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست
من تماس میگیرم.اتفاقا نزدیک خونه ما مجلس عقد گرفته بودن اینقدر صدای موسیقی رو زیاد کرده بودن که با و ...

من اینکارتون رو نپسندیدم!جشن و شادی دیگران رو با اوردن ۱۱۰نباید خراب کرد و این خیلی کار بدیه!

دلبر ناب دلم با چشای خوشگل مشکیت یکم یه نگاه ریز زیر چشمی به من بنداز که من دیوونه شم ای واای من...😍
خب دخترت بره نگاه کنه بگه خوش بحالشون بازم میگفتی این حرف رو؟! 

آره میبینم کجای کارم اشتباه بوده ک این بچه برگشته میگه خوش بحالشون😉😅