2777
2789
عنوان

طلا یا ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 47 پست
به خدا خانوادم حساسن میگن همه میگن وصعت ۷یلی خرابه که طلا نداری و ... وگرنه خودمم ۷سته شدم از این ...

وقتی خونه و ماشین خوب داری مردم میبینن دیگه حتما نیاز نیست طلا باشه

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به خدا از خجالت اب میشم هی باید برم ماشین این و اون سوار بشم😔

خب پس خودت جواب تو میدونی ،آسایش و راحتی که ماشین میده بهت ،هیچ طلایی بهت نمیده 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

طلا که رفاه نمیاره یه ماشین بخر به اسمه خودت حالشو ببر بابا دوروزه دنیا

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
میگن خیلی میخواد بیاد پایین

این ایرانخودرو که وجدان نداره فقط دنبال افزایش قیمته

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.

بهتره آرامش الانتو فراهم کنی ک از زندگیت لذت ببری،بعدشم الان ک دیگ کسی طلا زیاد استفاده نمیکنه بدلیجات ظریف بخر خیلیم نازتره

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
به خدا خانوادم حساسن میگن همه میگن وصعت ۷یلی خرابه که طلا نداری و ... وگرنه خودمم ۷سته شدم از این ...

خب اگ خانوادت زیاد حساسن یا ماشین بخرن یا طلا بخرن برات..این حرفاچیه میزنی مگ واسه حرف خانوادت یا مردم زندگی میکنی..معلومه ک ماشین واجبه

عزیزدلم فدات بشم❤❤❤❤❤ یه پراید ۷۰ تومنی بگیر مدل ۹۲ اینا کل طلاهاتم نفروش ، بزار شوهرتم پول ...

شوهرم طفلی نداره

ازش مطمینم که اکه داشت میداد

باید خانوادشو زور کنم که پول بدن و منم به قول تو لااقل یه دستبند گردنبند دستم بمونه