2777
2789
عنوان

صب یخواب وحشتناااک دیدم😬☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 42 پست
ما یمدت منو خواهرام یروز در میون هر کدوممون ازینا خوابا می‌دیدیم یا نصف شب ی چیزی میدیم واقعا ک زل ز ...

من چیزی نمیبینم ولی خوابای بد و جن تو خواب خیللللللللی میبینم کلافه شدم دیگه

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
آره بخدا خواب موشک بارون دیدم موشکی بود که به زمین می‌خورد فقط میگفتی آخرالزمان شده همه فقط هر جور ب ...

منم خوابای صادقانه ببینم خبر از آینده چند روز دیگه میده😑

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مگه یوزارسیف تعبیرش کنه  خاتون هم همچین خوابی ندیده  عجب......  @______negar_____ ...

قااااه_قاااااه😂#  

خدانکشتت دختر/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
واقعا 😤😤😤😤😤😤😤😤😤 من یعنی اکثرا تو خواب با جنا سر وکله میزنم 😐فکر میکردم بخاطر ترسم از جنه ...

نه گلم بخاطر ترس نیست.

احتمالا تکرار این خوابا برای اینه که خدا میخواد بیشتر حواست به اطرافت باشه و به هر کسی اعتماد نکنی.

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
من چیزی نمیبینم ولی خوابای بد و جن تو خواب خیللللللللی میبینم کلافه شدم دیگه

میگم اهل دعا نوشتن... که نیستی خودت یا خانوادت؟ میگن با رفتن پیش دعا نویس... پایه جنو به خونت باز میکنی. ما که خواهرم با وردش به خونمون ک میخواست جداشه از شوهرش شهر دیگه بود اینطور شدیم شوهر سابقش اینقدر برا خواهر دعا... گرفته بود که دوسش داشته باشه با.... رفتیم خونش هر نقطه ای از خونش ی دعا پیدا کردین

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
فقط اونجایی که داشتی جاخالی میدادی😂😂😂😂

گروهی جا خالی می‌دادیم با گریه و ترس  از نزدیک با لا سرمون بیشتر شبیه صفینه آدم فضایی بود

نه گلم بخاطر ترس نیست. احتمالا تکرار این خوابا برای اینه که خدا میخواد بیشتر حواست به اطرافت باشه و ...

وی😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
گروهی جا خالی می‌دادیم با گریه و ترس  از نزدیک با لا سرمون بیشتر شبیه صفینه آدم فضایی بود

این چه خواباییه که میبینی خواهر حالا یهو ادم فضاییا نریزن سرمون😅

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
 میگم اهل دعا نوشتن... که نیستی خودت یا خانوادت؟ میگن با رفتن پیش دعا نویس... پایه جنو به خونت ...

اصلا هم خودم هم شوهرم اهلش نیستیم

ترسیدم نکنه دعا نوشته باشن برام خیللللی زیاد خواب بد میبینم 🤔

تو خوابم همش صلوات میفرستم و بسم الله میگم هی به خودم میگم خوابی الان بیدار میشی

ترسیدم😢😢اخه فکر میکردم بخاطر ترسم همچین خوابای میبینم😭😭😭😭😭😭

احتمالا شب غذای سنگین خوردین فکرتونم خیلی مشغول بوده البته انشاء الله خیره

پفک زیاد خوردم قبل خواب😬 ولی فکرم مشغول نبود. ممنون

اصلا هم خودم هم شوهرم اهلش نیستیم ترسیدم نکنه دعا نوشته باشن برام خیللللی زیاد خواب بد میبینم 🤔 ت ...

خب میگم قرانو... بخون