2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@______negar______     😂😂😂😂😂😂😂😂خدا نکشتت

قااااه_قاااااه😂#  

هستک؟/

کی تاپیک کتابخوانی بزنم؟/

هوم؟/

نفس میگ بعداز ظهر/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
امکان نداره مرد باشی

شوخی بود عزیزم

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
صدات بعد یه مدت خِرسی میشه بعد مرد میشی 😂

کلا ما مردا یه دور شبیه هم حیوونا میشیم بد پیله رو میترکونیم مرد میشیم  خرس خروس جنگی اژدها کرکس .... آره داداش طبیعیه

یک زن گرانبهاترین اعجاز خداست؛🖼 برای داشتنش باید وضوی باران گرفت؛🌧🧡🧡وبرمحراب رویش سجاده ای از گلبرگ یاس گسترد؛💗💗💐🌸🌺🌹وبه نام عشق شبنم وار بر عطر او سجده کرد؛🌟🌟🌟🌟⭐وهزاران هزار گل سرخ را تسبیح لحظه هایش نمود؛🌹🌹🌹🌹🌺او اجابت می کند عشقی بالاتر از خورشید و زیباتر از مهتاب را؛🦋🦋🦋 وتنهایک زن می داند آیین دوست داشتن را......و آنقدر زیبا هدیه می کند این عشق را که سیراب شوی....که او سردار عشق است.............❤❤❤❤👸👸وبهشت کمترین سرزمین اوست .......❤🧡💛💚💙💜🤎
غلام بیا یکم اختلات کنیم غریبم اینجا😁😁

غلام با هرکسی اختلاط نمیکنه ...

منم تنهام .ولی ...

تنهایی میپَرَم اینجوری شیک ترم😌😎

تحقیرت هم کنم کافــــی نیست؛تفریقت میکنم از تمام زندگــیم :) بخشيدن آدما هميشه بهترين گزينه نيسآدما رو بندازين دور تا بفهمن با ببخشيد چيزي درست نميشه!
کلا ما مردا یه دور شبیه هم حیوونا میشیم بد پیله رو میترکونیم مرد میشیم  خرس خروس جنگی اژدها کرک ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تحقیرت هم کنم کافــــی نیست؛تفریقت میکنم از تمام زندگــیم :) بخشيدن آدما هميشه بهترين گزينه نيسآدما رو بندازين دور تا بفهمن با ببخشيد چيزي درست نميشه!
نکنه باهات به نام خانوم حرف زده 😂😂😂

نه بابا اگه قرار باشه سرکار بزار اون من اگه باش حرف زدم مردونه حرف زدیم دادش غصه نخور😁

یک زن گرانبهاترین اعجاز خداست؛🖼 برای داشتنش باید وضوی باران گرفت؛🌧🧡🧡وبرمحراب رویش سجاده ای از گلبرگ یاس گسترد؛💗💗💐🌸🌺🌹وبه نام عشق شبنم وار بر عطر او سجده کرد؛🌟🌟🌟🌟⭐وهزاران هزار گل سرخ را تسبیح لحظه هایش نمود؛🌹🌹🌹🌹🌺او اجابت می کند عشقی بالاتر از خورشید و زیباتر از مهتاب را؛🦋🦋🦋 وتنهایک زن می داند آیین دوست داشتن را......و آنقدر زیبا هدیه می کند این عشق را که سیراب شوی....که او سردار عشق است.............❤❤❤❤👸👸وبهشت کمترین سرزمین اوست .......❤🧡💛💚💙💜🤎
خو ته ریش بزار دختر کش شی       اوهوم فک کنم ننه اون موقع ازهم جدامون کرده :/ هع ...

ته ریش خوبه 👌🏻😂😂موافقم 

❤❤اییی بیا بغلم داداشم😁😁😁😂😂😂😂

🌺🌺 برای زندگی کردن دوتا خورشید لازمه یکی تو آسمون یکی تو قلبت...:)🌞❤️ 🌺🌺