2777
2789
واقعا معتقدین همه گناها پاک میشه؟مثلا هند جگرخوارم با زایمان کل گناهانش بخشیده شد؟یعنی من برم ادم بک ...

حق الله داریم و حق الناس. حق الله رو خدا میبخشه ولی حق الناس رو نه.

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب این ی اصطلاحه که مردم میگن.مردم حرف زیاد میزنن تو احادیث و روایات که نیومده. مگه میشه من ادم بک ...

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
پس اینطوری هرکی تو زندان زایمان کنه آزادش میکنن ????

گناه با جرم فرق نداره؟؟؟؟ 

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂
مادر بزرگ شوهرم ۱۸ تا زاییده ۷۰ سالی هم عمر کرد یعنی اگه نمی زایید میشد عمر نوح ؟؟؟

مامان بزرگ خودم 15تا زایمان داشته اونم زمان قدیم روستا الانم 78 سالشه 

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم
اتفاقا مامان من میگه زایمان بدن زنو سالم نگه میداره! ب نظرم من اون چیزی ک ی مادرو پیر میکنه حرص و ج ...

اونجوری نیست خانم محترم   ازیک لحاظ بله اون درست  ولی کل سیستم یک زن با زایما ن افت میکنه و ۴سال مسنتر نشون میده 

اونی که مامانت میگه بله   درست باهر زایمان رحم  جوانتر میشود  ولی در عوض سیستم بدن تغییر میکنند 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن

بله درسته..اما دلیلش پیر شدن سلول ها نبست

دلیلش اینه که بچه محدوت میکنه...مثل همیشه نمیتونی به خودت برسی. هر ساعت که خوابت بیاد نمیتونی بخوابی. نمیتونی مرتب باشی....هر یدووه بچه یه عالمه کار به کارهات اضافه میکنه..

من با زایمان سوم ۶ماه بستری شدم توی بیمارستان

۲۶تا کیسه خون بهم زدن بازم خون نداشتم

کلا سیستم بدنم بهم ریخت 

ولی ازلحاظ ظاهری جوونتر شدم

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
اونجوری نیست خانم محترم   ازیک لحاظ بله اون درست  ولی کل سیستم یک زن با زایما ن افت میکنه ...

من که نزاییدم و نمیخوام بزام🤕 از دست مردم..از دست مردم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
من که نزاییدم و نمیخوام بزام🤕 از دست مردم..از دست مردم

بحث علمی را من بیان کردم