2777
2789
عنوان

اگر شوهرتون اینو بگه چی جواب میدین

427 بازدید | 32 پست

ماموریته.

عکسمو فرستادم براش گفت چه خوشگل شدی.

منم جواب دادم:😎

شما باشین مث من به خود میگیرین یا تشکر میکنین؟😂

اخه من یکی باهام اینکار رو بکنه عصبانی میشم نمیدونم چرا این ایموجی رو دادم.

فان# دغدغه_ام_تو_حلق_ترامپ#  

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood

وای از دست شماها😂😂😂

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میگم خوشگل بوووووودم شما حواست نبود😏😏😏

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خودتو بگیری اونم زده میشه میره به یکی دیگه میگه چه خوشگل شدی اونم خوب جوابشو میده و شوهرت میپره الان زمانه خرابه ها سعی کن جوری رفتار نکنی که جذ ادمای دیگه بشه

ایجا با عشق و انرژی مثبت بیاین (هیج دردی وجود نداره که درمان نداشته باشه)
ببین شاد شدی اول صبحی

😂😂😂آره خیلی من کلا شادم ای ام خل

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️