2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐

بلانسبت

دیدی وقتی که میگفتم "می‌بینم...آن جشن بزرگ روز آزادی را..." وقتی که دکلمه شعر قشنگ هوشنگ ابتهاج با اون صدای خسته و پخته که از عمق وجودش برخواسته میشه در شعر سایه به زیبایی می‌گه؛ می‌بینم...آن شکفتن شادی را...پرواز بلند آدمیزادی را...آن جشن بزرگ روز آزادی را...کیوان...خندان به سایه می‌گوید:...دیدی؟...به تو می‌گفتم!...آری...تو همیشه راست می‌گفتی...
امشب بعد ۳ سال با عشقم قهر کردم این روزا خیلی حالم بد میشه الان یکسال ندیدمش فاصلمونم با هم زیاااد 1 ...

آخی عزیزه دلم،،،،فاصله کلا بده هااااا،،،،ولی خوب هر دوطرف حق دارن،،،حالا چرا قهر کردین

با هرکی میشینی درد دل میکنی اخرش فقط قضاوتت ادمم دیه نمتونع حرفی بزنه دوست مجازی اینجور مواقع خوبع فقط درد دل کنی اما ناشناس بمونی😕اه چقدر دلم میخواد یکیو باش درد دل کنم منم

تاعاقلان راهی برای خندیدن پیدا کنند ما دیوانگان بارها خندیده ایم:) دختر زمستان عصبی ولی از نوع مهربونش یه عاشق دیونه فقطم میخنده 😂😂😂😉عشق یعنی من همسری و دیوانه بازیامون😂😍به امید خدا قرار نویسنده بشم 😄✏عاشق بچه هستم🙆سلامتی سه تایی شدنمون👪  همسری لذت بخش ترین اتفاق زندیگم تویی😘
من تو مجازیم نمیتونم حرفه دلمو بزنم،،،نمیدونم چرا ینجوریم

اهوموسخته کلن درد دل کردن کردن الان ادما درک ندارن هرچی بگی یچی درمیارن میزارن جلوش ادم پشیمون میکنن ولی مجازی خوبع ناشناس اگه حرفیم زد یا قضاوت شدی نت ببن یا بلاک راحت برا بعضیا سختع درد دل کردن

تاعاقلان راهی برای خندیدن پیدا کنند ما دیوانگان بارها خندیده ایم:) دختر زمستان عصبی ولی از نوع مهربونش یه عاشق دیونه فقطم میخنده 😂😂😂😉عشق یعنی من همسری و دیوانه بازیامون😂😍به امید خدا قرار نویسنده بشم 😄✏عاشق بچه هستم🙆سلامتی سه تایی شدنمون👪  همسری لذت بخش ترین اتفاق زندیگم تویی😘