2777
2789
عنوان

من پسرم و یه سوال داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 81 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه بابا ۶ماه اومد ورفت تا نگاش کردم دیوونه شده بود انقدر اومد ورفت تا اوکی دادم

اگه این خانم هم از من خوشش بیاد من ول نمیکنم،ولی خب نمیدونم اصلا و الان اصلا جرات گفتنشو ندارم چون باید حضوری بگم و اینطوری اصلا دوس ندارم. یه سوال خانما به مرور عاشق میشن یا مثل ما تو یه نگاه😂؟ 

اگه این خانم هم از من خوشش بیاد من ول نمیکنم،ولی خب نمیدونم اصلا و الان اصلا جرات گفتنشو ندارم چون ب ...

خب بعضی ها توی یه نگاه بعضی ها به مرور وبعضی ها هرچقدر طرف عاشقش باشه برعکسن هیچ احساسی ندارن

خدا.مادرم.دخترم
اگه این خانم هم از من خوشش بیاد من ول نمیکنم،ولی خب نمیدونم اصلا و الان اصلا جرات گفتنشو ندارم چون ب ...

به نظرم اگه میخواین مستقیم نگین حتما اگه درباره ی تصمیمتون مطمئنید غیر مستقیم یه جوری بهش بفهمونید شاید واقعا خجالتیه یا منتظر حرکتی از جانب شماس

خدایا فقط تو رو دارم ،مرسی که هوامو داری ،من تا ابد عاشقتم
خب بعضی ها توی یه نگاه بعضی ها به مرور وبعضی ها هرچقدر طرف عاشقش باشه برعکسن هیچ احساسی ندارن

واقعا دیگه توانشو ندارم دلم میخواد بیخیال بشم چون قبلا یه شکست بد داشتم واقعا نای بلند شدن ندارم و نه حوصله اینو که صبر کنم 

نه تو زیادی فال دوستی      

زمانی که یک عامل بالقوه، یک موقعیت جدید، یک پروژه جدید، یک تصمیم یا رابطه ای بوجود می آید نبایستی از دست بدهی، از موفقیت خود و نتیجه کوشش های گذشته لذت خواهید برد، اتفاقات سریع بوجود می آیند و نتیجه زودتر از آنچه که انتظار داری حاصل خواهد شد.

به نظرم اگه میخواین مستقیم نگین حتما اگه درباره ی تصمیمتون مطمئنید غیر مستقیم یه جوری بهش بفهمونید ش ...

آخه میدونید چیه اصلا دلم نمیخواد ضایع بشم و نه بشنوم...