2777
2789
عنوان

دین این نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 24 پست
میدونم گلم اصن خداکاربه نمازمانداره که.. ماهامحتاج توجه اونیم اماخداتوبه پذیره..نکنه اونی که اصلانم ...

بله عزیزم کاملا درسته خدا پاداش هر کاری رو جدا میده وحق کسی رو ضایع نمیکنه

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته شاید منظور گوینده این بوده که نسبت به کاهلی درنمازتون وامربه معروف ونهی ازمنکر بی تفاوت نباشین و سعی خودتو بکنید ولی این خانوم بدترین حالتشو درنظر گرفته ولی درمورد روزی هم خوب منم شنیدم که اگه یکی از اهل خونه کاهل نماز باشه روزیشون کم میشه البته الان میگید پس کافرا که روزی میگیرن چی باید احتمال بدم که ابن درمورد برکت در رزقوو روزی باشه یا نوع روزی باشه  احتمالا البتع  بازم باید کسی که درمورد دین واحادیث مطالعات گسترده داره نطر بده درمورد عذاب هم نمیشه اینجوری فکر کنیم که خدا عذاب نمیده اگه اینجور بود چه لزومی داشت اینهمه ایه ی عذاب نازل میکرد البته گفته شده اونقدر بخشندس خدا که روز قیامت خیلیا که امید به رحمت وبخشش خدا دارن  بخشیده میشن که شیطان هم طمع میکنه وخدا بهش میگه به ادم سجده کن واون دوباره امتناع میکنه پس بخشیده نمیشه ولی این به معنای این نیست که هرکار خواستیم بکنیم  بلکه به معنایه اینه که مواطب اعمالمون باشیم وازخدا وخشمش بترسیم و لی ازطرفی ازش ناامید نباشیم 

البته شاید منظور گوینده این بوده که نسبت به کاهلی درنمازتون وامربه معروف ونهی ازمنکر بی تفاوت نباشین ...

فرمایشتون کاملامتین..

خیلیم به دل میشینه..

امااگه به عذابه..ائمه ی ماهم عذاب کشیدن..

اماحرف من اینه خداهیچوقت کسی روعذاب نمیکنه اینوبارهاتوی قران گفته..مابه شماستم نمیکنیم..بلکه خودشمابه خودتان ستم میکنید..

ماجواب کارای خودمونودریافت میکنیم..

به قول مولوی:این جهان کوه است وفعل ماندا

فرمایشتون کاملامتین.. خیلیم به دل میشینه.. امااگه به عذابه..ائمه ی ماهم عذاب کشیدن.. اماحرف من ای ...

خوب زیادم فرقی نمیکنه به هرحال بازخورد اون اعمالم باشه بازم عذابه دیگه نمیشه کسی که خیلی مواظب اعمالش بوده با کسی که هرکاری خواسته کرده یجور جواب بگیرن به هرحال عدالت خدا ایجاب میکنه که جواب وبازخورد اعمالشونو اون دنیا بگیرن ولی اخرتو عدالت وحکمت ثواب و افرینش  کلا بی معنی میشه  ولی  درمورد عذاب  ائمه اون بخاطر اعمالشون نبوده ها اون بخاطر امتحانهای الهی  بوده وعذاب اخرت با عذاب دنیا کاملا فرق میکنه ولی بهتره بجای اینکه بگیم خدا عذاب نمیکنه بهتره بگیم خدا بخشندس انشالله که خودش مارو ببخشه وعاقبتمون ختم به خیر بشه   

اصلا از خدا یه غولی ساختن که نه میشه باهاش حرف زد نه میشه باهاش درد دل کرد.فقطم خدای اادم خوباس،با آ ...

اتفاقا من شنیدم که خدا با گناهکار ها مهربونتره چون آدم خوبا همیشه خدا رو داشتن و تو قیامت هم رو سفیدن و خدا هم باهاشون مهربونه ولی گناهکاری که به درگاه خدا میره،چیز زیادی  نداره ،جوابی نداره که تو قیامت به خدا بگه به خاطر همین خدا توبه پذیر مهربان هست.درسته تو بعضی موارد گفته شده که توبه قبول نمیشه ولی اون دیگه مال امسال ماها نیست مال آدمهای واقعا شیطانی و کثیفه. 

فرمایشتون کاملامتین.. خیلیم به دل میشینه.. امااگه به عذابه..ائمه ی ماهم عذاب کشیدن.. اماحرف من ای ...

به نظر من معصومین که به خودشون ستم نکردن که این همه تو دنیا عذاب کشیدن،درواقع عذابهاشون به خاطر انسانهای جاهلی بود که هدایت نمی‌شدند.وبه نظر من ما هم نباید زیاد سخت بگیریم مثلا وقتی کسی ما رو از لحاظ روحی یا فیزیکی اذیت می‌کنه درسته که باید برخورد کنیم و از حقمون دفاع کنیم ولی تا جای ممکن باید بخشید و من به هیچ وجه کسی که اذیتم کنه رو نفرین نمیکنم بلکه براش دعا میکنم که هدایت بشه و این اخلاقشو ترک کنه چون اذیتهای دنیوی ارزش اینو ندارن که همدیگه رو به خاطرش نبخشیم،عذابهای اخروی وحشتناک و ابدی هستند.😔

به نظر من معصومین که به خودشون ستم نکردن که این همه تو دنیا عذاب کشیدن،درواقع عذابهاشون به خاطر انسا ...

دقیقادوست گلم..

میگن هرچه کنی به خودکنی گرهمه نیک وبدکنی..

بعضیاازخدامون دیوساختن..

کسی که فقط اون بالانشسته واسه عذاب..

درصورتی که ماعذاب کارواعمال خودمونومیچشیم..

خداخیلی کارش درست ترازاین حرفاس