2789
بیا نصفش دیگشم نصف می کنم برای تو بگیرش 🤾 توپ نیستا لواشکه🙄😂

😂😂نوش جونت ولی چند بار  اب دهنمو قورت دادم حالا ببینم چجوری از گلوت پایین میره 😕

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سزارین یا طبیعی 

سزارینم

سکانس اول: یه خانم باردار همراه با خواهرش میان تو اتاق سونو، از اولش که میان قبل از اینکه کار شروع بشه دوتاشون هق هق گریه میکنن، وقتی سونوی انتی رو انجام میدم میبینم نرماله و میپرسم چرا گریه میکردید میفهمم، شوهر بیمار اونقدر استرس برای پسر بودن جنین به زنش وارد کرده که مادر و خواهرش از استرس اینجوری به گریه افتاده بودن...سکانس دوم: خانم حدودا سی و چند ساله ای مادر مسنش رو به تنهایی از روی ویلچر روی تخت سونو میذاره، صبر و متانتش در برخورد با مادر پیرش واقعا توجه آدم رو جلب میکنه، چکاپ قبل از سیتی آنژیو و احتمالا جراحی قلب بعدش هست، نکته عجیب اینکه همون خانم رو چند ساعت بعد همراه آقای مسنی میبینم، صبورانه اون رو هم از روی ویلچر بلند میکنه، بخاطر تکرر ادرار پیرمرد رو آورده، بهش میگم شما چند ساعت پیش نیومده بودید؟ میگه چرا مادرم رو آورده بودم ولی تنهایی نمیتونستم ویلچر پدر و مادر رو همزمان بیارم، مادر رو گذاشتم خونه و پدر رو آوردم. من متعجب میمونم، انسانها چه ظرفیت عجیبی در صبر، کمال وفضیلت دارن، و لقب اشرف مخلوقات چقدر شایسته بعضی ادمهاست، ناخودآگاه یاد اون اقایی میفتم که اصرار داشت بچه اش حتما پسر باشه، اصلا تصوری از اینکه دخترش میتونه چنین انسان پراز فضیلت و کاملی باشه، داره؟

دنیاهنوزم همونقدره فقط درونش تهی شده(جک اسپارو البته باکاپیتان)

عشق ینی هرگز نگی متاسفی(بارناباس)

اگه عاشق دونفر شدی دومی و انتخاب کن چون اگه عاشق واقعی اولی بودی عاشق دومی نمیشدی(کراش العالمین جانی دپ)

خداکی میشه من برم امریکا جانی و ایان سامرو جیمز کاویزل و تام هاردی ووووووو شارلیز ترون ببینم دقیقا کی؟؟؟

ایانم مدل موهاشو عوض کرده نیناشکل ابروهاشو خزکردنکه

این عروس پسرعمم میدیم نمیمردم اه کرونای لهنتی برو دیگه 

دلم شلوغی مترو رامیطلبد

دلم_برای_کث# یفیهای_قبل_کرون_تنگیده

خب اخه الان وقتش نیست اصلا من اصلا بچه دوست ندارم هیکلم خراب میشه  حوصله بچه داری ندارم و ه ...

اخه این چ حرفیه میزنی یکی چندین ساله در انتظار بچه ، یکی مثل شما این حرف رو میزنه 

من همانم که تو غمگین شوی میمیرم 😘😘😘😘
خب اخه الان وقتش نیست اصلا من اصلا بچه دوست ندارم هیکلم خراب میشه  حوصله بچه داری ندارم و ه ...

منم همینجوری بودم بشدت مخالف

ولی شد🙁

سکانس اول: یه خانم باردار همراه با خواهرش میان تو اتاق سونو، از اولش که میان قبل از اینکه کار شروع بشه دوتاشون هق هق گریه میکنن، وقتی سونوی انتی رو انجام میدم میبینم نرماله و میپرسم چرا گریه میکردید میفهمم، شوهر بیمار اونقدر استرس برای پسر بودن جنین به زنش وارد کرده که مادر و خواهرش از استرس اینجوری به گریه افتاده بودن...سکانس دوم: خانم حدودا سی و چند ساله ای مادر مسنش رو به تنهایی از روی ویلچر روی تخت سونو میذاره، صبر و متانتش در برخورد با مادر پیرش واقعا توجه آدم رو جلب میکنه، چکاپ قبل از سیتی آنژیو و احتمالا جراحی قلب بعدش هست، نکته عجیب اینکه همون خانم رو چند ساعت بعد همراه آقای مسنی میبینم، صبورانه اون رو هم از روی ویلچر بلند میکنه، بخاطر تکرر ادرار پیرمرد رو آورده، بهش میگم شما چند ساعت پیش نیومده بودید؟ میگه چرا مادرم رو آورده بودم ولی تنهایی نمیتونستم ویلچر پدر و مادر رو همزمان بیارم، مادر رو گذاشتم خونه و پدر رو آوردم. من متعجب میمونم، انسانها چه ظرفیت عجیبی در صبر، کمال وفضیلت دارن، و لقب اشرف مخلوقات چقدر شایسته بعضی ادمهاست، ناخودآگاه یاد اون اقایی میفتم که اصرار داشت بچه اش حتما پسر باشه، اصلا تصوری از اینکه دخترش میتونه چنین انسان پراز فضیلت و کاملی باشه، داره؟
ژینا جان چرا حس خوبی نسبت بهت دارم  همین جوری الکی الکی دوست دارم  بنده یک خانم هستم&nbs ...

سلام جان دلم 

کلی ازتون ممنونم از پر محبتیتونه فداتون شم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

بسلامتی ان شاءالله 

ممنونم عزیزم

ضد حال خوردم ماشینی که خریدیم مشکل داره باید پسش بدیم مامانمم خونه مادربزرگم بود وقتی گفتم خریدیم هم ...

الهی عزیزم خب غصه نخور یکی دیگه میگیرین

من همانم که تو غمگین شوی میمیرم 😘😘😘😘
نمی خورمش اصلا میندازم تو سطل زباله🥺

😐😁😁

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤