2777
2789

از بی سیاسیت بودنم ، احساساتی بودنم که خیلی بهم لطمه زده و اعتماد به نفسمم کمه ، دارم رو اینا کار میکنم بلکه ام بهتر بشم

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لجبازی زودرنجی حساس بودن😑 همیشه باعث میشه تند و عصبی برخورد کنم

چه تفاهمی عشقم من تو شدم یا تو منی😂😂😂

فقط یه ایرانی میتونه بعداز اینکه جواب آزمایشش رو گرفت و       سالم بود بگه:این همه خرج کردیم هیچیمون هم نبود😂😂😂  آقا اینایی که میخوان مشت بیارن از قبل ی ندا نمیدن که ما کف دست نبریم سنگ کاغذ قیچی بشه😂😂😂 توجه کردین وزارت بهداشت دیگه پیام نمیده سپردمون دست خدا😂😂
منم همینطوریم ولی خب خودمو میزنم به نفهمی

آخه من نمیتونم بزنم چون فوق العاده رک هستم 

مخصوصا طرف منو گوش مخملی فرض کنه و دروغ بگه 

راحت کت شلوار قهوه ایی تنش میکنم 

به نام خدا سیامک انصاریم  ب هیشکی اعتماد نمیکنمو دردودلم نمیکنم  بعضی وقتا مقایسه میکنم ...

اینکه خیلی خوبه

این بده که به همه اعتماد کنی چشم بسته بعد یهو دلتو بشکنن

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....
آخه من نمیتونم بزنم چون فوق العاده رک هستم  مخصوصا طرف منو گوش مخملی فرض کنه و دروغ بگه  ...

منم خیلی رکم خیلی بیشتر از.خیلی ولی وقتی یه چی پشتم میگن حتی اگه بشنوم باز یه جوری رفتار میکنم که انگار هیچی نشنیدم و هیچ اتفاقی نیوفتاده 

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....
اشتباههه

ارع خیلی