2777
2789
عنوان

قبل از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 47 پست
چرا اینقدر نا امید

از یه جایی ادم زندگی میکنه ولی زنده نیست ☹️

میخنده ولی از ته دل نیست

میشه مرده متحرک 

برا خوب شدن دخملیم یه صلوات میفرستین🥺❤️من یه مادرم از جنس درد از جنس بغض و حسرت دخترکم دنیا خیلی بهت بدهکاره مامان خیلییی اره اندازه تموم روزای ک بیمارستان بودی و زجر کشیدی تموم روزایی ک با هم اشک ریختیم تموم شبایی ک تا صبح گریه کردی و تموم روزایی ک بیماریستان بودی تموم وقتایی ک تشنج کردی دیالیز شدی 💔 خدایا به شش ماه حسینت نمیکشم چقدر پر پر شدن دسته گلم ببینم ؟ بخدا من صبر ایوب ندارم خدایا دلم مرگ میخواد اره یه خواب و عمیق پایان...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@چانبک    چرا ما امشب هی میخوریم به پست هم؟!😂

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟
امضات چی میگه

یه خواننده کره ایه که سه سال قبل خودکشی کرده

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

حلالیت مطلبیدم 

مامان و بابامو یه دل سیر نگاه میکردم

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
@چانبک    چرا ما امشب هی نیخوریم به پست هم؟!😂

نمیدونم🤣🤣 دنبال منی تو تاپیکا ای کلک😂

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
ارزش داره براش امضات باشه؟

آخه چون طرفدارش بودم و دوسش داشتم گزاشتم امضام

چرا?

نمیدونم.... 

نماز قضا هام

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️