2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 23 پست
سلام عزیزم امپولهاعوارضی نداشتن برای دخترتون تاچه زمانی بایدآمپولها زده بشه؟ دخترمنم هفت سالشه علائ ...

شکرخدا تا الان عوارضی نداشته هر ۲۸روز تزریق میشه الان نزدیک به ۸ماه هست که تزریق می‌کنه اول براش یه ازمایش کامل از خون مدفوع ادرار بعدش سونو وعکس مچ دست بعد تقریبا نه ماه دکتر فوق تخصص امپول رو تجویز کرد واقعا اگه لازم هست بچت رو به دکتر خوب ببر من خیلی استرس کشیدم الان خیالم خیلی راحته دکتر گفت تا دوسال ونیم باید تزریق کنه بعد اون هم خودش نزدیک به یکسال یا بیشتر طول میکشه پریود بشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بوشهرم پیش فوق تخصص غدد کودکان بردم

پرستو جان درخواست دوستیم رو قبول کن

اینقدر دلم ازش گرفته که اگر برگرده به وقتی که عاشقش شدم بازم سخته فراموش کردن ظُلمهایی که در حقم کرد. تو رو با خدات تنها میزارم. و میدونم یه روزی چرخ روزگار میچرخه به اون سمتی که من میرم
شکرخدا تا الان عوارضی نداشته هر ۲۸روز تزریق میشه الان نزدیک به ۸ماه هست که تزریق می‌کنه اول براش یه ...

پرستوجان دخترت چند سالشه، قدش چنده،،، دختر من 6.5 سالشه، قدش 129 هست،، بنظرت امپولارو بزنم؟ 

پرستوجان دخترت چند سالشه، قدش چنده،،، دختر من 6.5 سالشه، قدش 129 هست،، بنظرت امپولارو بزنم؟ 

الان دخترم 10سالشه وحدود دوسال هست که تزریق میکنه وقدش تو این مدت 10سانت رشد کرده و145شده دکتر گفت قدش خیلی خوب شده حدود یه سال دیگه تزریقش تموم میشه

الان دخترم 10سالشه وحدود دوسال هست که تزریق میکنه وقدش تو این مدت 10سانت رشد کرده و145شده دکتر گفت ق ...

عزیزم، تورو خدا اهنماییم کن، من یک ساله تزریق کردم برای دخترم،، اما سینه ش رشدش کم نشده، یه طرفش که اصلا صافه صاف بوده رشد کرده، بزرگ شده، ب دکتر گفتم میگه چیزی نیست، بافت سینه نداره،، یعنی گره نداره، تو این یکسال 6 سانت رشد قد داشته، دختر شما سینه هاش بعد تزریق چطور شد، الان چطوره؟؟؟؟ 

الان دخترم 10سالشه وحدود دوسال هست که تزریق میکنه وقدش تو این مدت 10سانت رشد کرده و145شده دکتر گفت ق ...

پرستوجان، لطفا  کمکم کن، دختر الان 15 مرتبه ست که داره واریوپپتیل میزنه، از 6.5 سالگی،،، الان دو ماهه طرف دیگه ی سینه ش بزرگ شده، قهوه ای شده، رشد کرده، دکترش میگه چیزی نیست، اما الان میگه بعد تزریق، ازمایش lh بده،، نمیدونم چکار کنم، ازمایش دادم،، 

😭😭😭😭😭دخترت با تزریق، سینه ش رشد داشت؟ یا تو این دوسال کاملا متوقف شد رشدش؟؟؟ 

پرستوجان، لطفا  کمکم کن، دختر الان 15 مرتبه ست که داره واریوپپتیل میزنه، از 6.5 سالگی،،، الان د ...

سلام عزیزم ببخشید الان دارم جواب میدم یکم رشد داره اما از زیر لباس قابل تشخیص نیست دختر من الان رفته تو 11سال درضمن تو این مدت  موهای زاید بدنش هم رشد داشت که دکترش گفت مشکلی نیست واسه 22فروردین نوبت دکتر دارم که ببرمش ششماه قبل که بردمش گفت خیلی خوب پیش رفته دیگه کم کم باید قطعش کنم نگران نباش دختر من هم سینه هاش اوایل اندازه هم نبود بعد میزون شد