2777
2789
عنوان

یه مشت توهمی

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 23 پست
مارپل هستم عزیزم

خودت خواستیا😐😐

شرلوک باهوش تر بود😁😁

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
نظرم چندتا کاربری هست

آهان بله

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انگار یه عده از خود واقعیشون گریزونن

واقعا همینطوره بعضی هام عقده هاشونو خالی میکنن 

من تو این مدت به شدت ادمای بخیل و حسود دیدم طرف از نداری و گدایی حرف میشه پربازدید یکی از خوشی هاش میگه سریع جبهه میگیرم واقعا درک نمیکنم!

واقعا چرا دعوای مادرشوهر خواهرشوهر باید چیز خوبی باشه مشکل اینه که خیلی ها فرهنگ و از همه مهتر ادب ندارن راجب موضوعی اطلاع ندارن گیر دادن حس حس شیشم حس شیشم به یکی میگم دعا کن از خدا کمک بخواه میگه میخوام یه چیزی معلوم شه دعا میخوام چیکار! اصلا این ادم باید باهاش بحث کرد!