2777
2789
عنوان

منو این همع خوشبختی محالع/

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 192 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ بودم ک کل خونرو بهم میریختیم مامانت میومد پوست ازسرمون میکند     ووویییی نگار دلم دعوا ...

عاااای منم..چیکا کنیم؟/

امشب سوژه چیزی گیر نیاریم؟/

هوم؟/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
باهام قهره😭

کییییییی؟/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
کییییییی؟/

مهتاب

اونروز ک خواستم گلبرگ رو تعلیق کنم

بعدش ی نیم ساعت بعد تگش کردم گفتم نمیرم بخدا

از اونروز تا الان جوابمو نمیده اصن🥺

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

مهتاب اونروز ک خواستم گلبرگ رو تعلیق کنم بعدش ی نیم ساعت بعد تگش کردم گفتم نمیرم بخدا از اونروز ت ...

@zemestoon96  

بیا اینجا بینمت نکبت خانوم....چیشدع؟/

نمیرع دیگ..خودمم وقتی فهمیدم میخاسم بکشمش...ولی قول داد نرع...ناز نکن دیگ..نگینمون ناراحت میشع/

@zemestoon96     بیا اینجا بینمت نکبت خانوم....چیشدع؟/ نمیرع دیگ..خودمم وقتی فهمیدم میخ ...

😔😔😔😔😔

خو خودشم میره تازه بیخبر

من ک ولش نکردم ک الان ولم کرده😭

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

بیا بریم مردم ازاری    

بریم؟/

خدایی؟/

تگممم کن/

زووود/

ی جا خوب/

😔😔😔😔😔 خو خودشم میره تازه بیخبر من ک ولش نکردم ک الان ولم کرده😭

@zemestoon96  

مهتااااب/

تمومش_کن_این_بازی_کثیفو#  

@zemestoon96     بیا اینجا بینمت نکبت خانوم....چیشدع؟/ نمیرع دیگ..خودمم وقتی فهمیدم میخ ...

تو خبر نداری نگار

بش گفتم مرگ مهتاب نرو

.گفتم حالم خوب نیس اشکمو دراوری..اما خانوم توجه نکرد و فقط گف میرم بعد اخرش فقط لایکم کرد..فکرشو بکن نگار..تو بخاطر یکی حالت بد بشه بعد طرف محلت نزاره و فقط لایکت کنه..

تو خبر نداری نگار بش گفتم مرگ مهتاب نرو .گفتم حالم خوب نیس اشکمو دراوری..اما خانوم توجه نکرد و فقط ...

حق داری...ولی باور کن همش تو فکرتع مهتاب....واقا 50 درصد نرفتنش بخاطر تو بود.....بیخیال ابجی..نگینمون دلش هیچی نیس توش.....دیگ نمیرع..../