2777
2789
عنوان

منو این همع خوشبختی محالع/

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 192 پست
دیوووانه😅😅😅😅😅😅🤣

نگینم تگ کن/

قااااه_قاااااه😂#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الان برای نگین یه عکس از آشپزخونه دادم بپرس ازش  @آنیدـپ   بیا بگو چطور وسواسیم 😅 ...

خدارحم کردع دوری ازم/

همون دور بمون/

ینی هر ظرف ی جاس/

ن کاری ن باری/

فقط عشقو حال/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
احتمالا گفتی میخووام درس بخونم بخونم خخ اونام نبردنت

کلا نمیبردن/

ولی بخاطر امتحانا مجبورشون کردم بمونم تو خونع نرم خونع کسی/

ولی فقط زدم ب خوشی/

ی بارع دیگ/

میخام عقدع هامو خالی کنم/

قااااه_قاااااه😂#  

الان برای نگین یه عکس از آشپزخونه دادم بپرس ازش  @آنیدـپ   بیا بگو چطور وسواسیم 😅� ...

ارههههههه

@______negar______‍ 

سابیده بود پوست اشپزخونه رو کنده ها😂😂😂😂😂😂

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

ارههههههه @______negar______ ‍  سابیده بود پوست اشپزخونه رو کنده ها😂😂😂😂😂😂

جدی؟/

یاخدااا/

@nafasam1370  

نفس مراعات کن/

نکنع از مواد شویندع هم استفادع کردی هوم؟وایتکس ؟/

وای نفسسسس/

جانننن خوششش باشییی منم دلم خواس:)

خدا نصیبت کنع  /

عی جان دلم.../ جالبیش اینجاس من تنهام/ ینی عشقع تنهایی/ ینی میگم خدایا دمت گرم ب ارزوم رسوندیم/

اره بخدا نبود خانواده خیلی خوبه من دوتا ابجیم با سه پسرعموهام و شبم من و دخترعموم میرفتیم پیششون شوهرامون هم میبردیم اونا هم پایه وای عشق میکردیم باورت نمیشه تمام خونه میشد اشغال تخمک و پفک و چیس اینا 

وقتی بابام و عموهام و اینا میرفتن پسر عموم میرفت یه صندوق نوشایه شیشه ای زم زم میگرفت از انواع چیبس و لینا توپی و انواع پفک و کرانچی اینا از هر کدوم یه کارتن تخمک هم 5 کیلو میگرفت

وای سه کیلو هم سوسیس پنیری یعنی لذت میبردیم ا 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
وای نه پاشو جمعععع کن🤒🤒🤒🤒🤒

ولم کن باو...فقط میخورمو لش میشم نفس../

زنگ میزنن همع چی مرتبع؟/

میخام عارع حلع همع چی/

جدی؟/ یاخدااا/ @nafasam1370     نفس مراعات کن/ نکنع از مواد شویندع هم استفادع کردی ه ...

نه من فقط سیف میتونن استفاده کنم و مواد شوینده بدون بو

عکس و آپلود میکنم تو خصوصی میفرستم برات🤣🤣🤣

......🤍