2777
2789
عنوان

جاری

287 بازدید | 17 پست

بچه ها من یه جاری دارم خیلی رو مخمه

هر وقت میاد خونم از جهازم یه ایرادی میگیره 

اخر سر سیسمونی بچم بود اومد گفت وا کمد بچه خواهرزادم هایکلاسه با یکم خنده

همه گفتن خب اینم هایکلاسه گفت اخه هایکلاسه کمد خواهرزادم مثل آینه ست همه گفتن خب اینم اونجوریه.

به منم میگفت من قبل از تو این خونه بودم (یعنی طبقه بالای مادرشوهرمم )وسایلام از بس زیاد بود اینجا جا نمیشد 

بعد از یمدت  اومد گفت بیایین ببینید فیلم جهاز برادرزادمو اوردم ببینین  چه جهازی اورده 

بعد نگاه کردیم خواهر شوهرم گفت وا مگه تو جهاز وسایل نایلونی میزارن خخخخ

حالا خونه خریدن منم میخام در جواب اون همه متلک هاش یچیزی بگم اما چی بگم خوبه

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیخیال بابا

با ادمهای عقده ای خودتو درننداز

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

اه منم یه جاری دارم این مدلی البته چیزی به من نمیتونه بگه چون همه جوری ازش سر ترم ولی به اونیکی جاری ...

مریض روانیه

يكي از جاريام اينجوريه ولي يكيشونم خيلي باحالا ميگه ك و ن لق خواهرزادت من سبكم اينه قرار نيس همه عين هم باشن 

طرف ديگه زبونش بسته ميشه

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
اه منم یه جاری دارم این مدلی البته چیزی به من نمیتونه بگه چون همه جوری ازش سر ترم ولی به اونیکی جاری ...

من میخام قیچیش کنم دیگه نتونه همچین چیزایی بگه

اما چی بگم؟؟

يكي از جاريام اينجوريه ولي يكيشونم خيلي باحالا ميگه ك و ن لق خواهرزادت من سبكم اينه قرار نيس همه عين ...

یعنی چی لق خواهرزادت

اخه خیلی من ازش سرترم فکر کن مورچه به فیل بخنده

یه پوزخند نثازش کن

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

من میخام قیچیش کنم دیگه نتونه همچین چیزایی بگه اما چی بگم؟؟

یه بار به من گیر داد چاق شدی و اینا گفتم والا من که تو زندگی نظر هیچکس برام مهم نیست به جز شوهرم بقیه فقط خودشونو خسته میکنن دیگه دهنشو بست

تاپیکای خنده دار تگم کنید ثواب داره😁😘

من میخام قیچیش کنم دیگه نتونه همچین چیزایی بگه اما چی بگم؟؟

توصیه من به تو اصلا کنارش نشین

رابطه اتو کم کن

خلاصه کم محلی

خوب جواب میده مطمئن باش

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را