2777
2789
عنوان

نتیجه سابلیمینال!

508 بازدید | 22 پست

سلام دوستان کسی هس ک از سابلیمینال نتیجه گرفته باشه؟

و اینکه من خودم اعتقاد دارم و میدونم ک واقعیه ولی میخام بدونم ک روزی چن بار باید گوش دادو مثلن ساب تغییر رنگ چشم چقد طول میکشه یا مثلن کوچک کردن بینی

لطفن اگ کسی اطلاع نداره تو گوگل سرچ کنه!!

اینجا یه خانمی بود، مهندسی ژنتیک خونده بود میگفت گوش دادن به این ساب ها تو ژن ها مشکل ایجاد میکنن

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ساب رنگ چشم دانلود کردم..فقط یروز گوش دادم..سردرد و حس منفی داد بهم و اگه سابی حس بد بهت میده نبا ...

میگه برای سردرد روزی بیش از ۸ بار آب بخوری 

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉

لطفا خودتونو با این چیزا گول نزنین این فقط یه مافیا هستش برایه خالی کردن جیب شماها اصلا با عقل جور در میاد این کار ؟ اگر انسان به این مرحله از علم رسیده باشه که با گوش کردن و این چیزا بتونه رنگ چشمشو عوض کنه یا هر چیزه دیگه که دیگه غمی نداشتیم 

من با یکی از مدیرایه فروش این پکیج صحبت کردم و بهش گفتم 2تا مقاله دانشگاهیی به من معرفی کن که اینو ثابت کنه اما هیچی پیدا نکرد!!!!!

من میرم گم میشم تو دنیایی که هیچ اسمی از تو توش نیست😞
آب زیاد میخورم کلا..اما کلا اعصاب ساب ندارم😕

صداش آدم نمیفهمه چیه چی میگن 

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
اینجا یه خانمی بود، مهندسی ژنتیک خونده بود میگفت گوش دادن به این ساب ها تو ژن ها مشکل ایجاد میکنن

اگه مهندس ژنتیک بوده باشه اصلاااا نباید همچین چیزی رو قبول داشته باشه چه برسه به اینکه همچین اظهار نظری کنه