2777
2789
💔شیطان که رانده شد از بهشت بجز یک خطا نکرد
💔خود را براى سجده آدم رضا نکرد.
💔شیطان هزار مرتبه بهتر ز بى نماز
💔او سجده بر آدم ، این( انسان) بر خدا نکرد... 

قابل توجه دوستان گرام مي دونستيد شيطان 7000 سال عبادت خدا را مي كرد وسپس از درگاه خدا رانده

شد.... 

علت رانده شدن شيطان غرور وتكبر ش بود... 

گاهی آدم هایی رو میبینم که انقدر به خودشون و عقلشون مغرور شدن که با دستور های خدا هم ایراد میگیرن! 

نه عزیز من..... 

این تویی که فکر میکنی بهتر از نعوذ بالله، خدا میدونی چی خوبه چی بد.... 

چه در مورد حجاب باشه، چه نماز، 

چه روزه و پرهیز از گناه، ویا هر چیزی که خدا گفته و داری ازش سر باز میزنی... 

به خودت بیا...

تو کسی هستی که شیطان گفت این وجودش فقط خاکه...بهت مادی نگاه کرد... ولی خدا چیزی رو در تو ساخته بود که فرا تر از مادیات بود! 

اون روح بزرگ و بلندته...اون قلبته... 

حالا مارو باش... غرق تو مادیات شدیم و یه نگاه سطحی هم به روح ملکوتی مون نمی‌کنیم. 

ما همونی هستیم که خدا از روح خودش در ما دمیده!! ینی انقدر برات ارزش قائل بوده....! 

اونوقت ما چی؟ 

ما چیکار کردیم؟ همون دستوراتی ک داده رو انجام دادیم؟ 

یا انقدر غرق شدیم تو گناه ک ایراد میگیریم؟

#‍به خودمون بیایم 

کپی_آزاد#  ‍ 

#‍وقت داشتی به تاپیکای دیگه ام سر بزن 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرگ بر آمریکا

،🤔

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

مرگ بر آمریکا

😐

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔