2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا بهت صبر بده عزیزم من دوتا زایمان طبیعی داشتم به مرور زمان درست میشه منم روزای اول ناراحت بودم بع ...

اخه خودمم همش گیر میدم ک گشادشدم و اینابحاطر افسردگیمم هس ک اعتمادمو ازدست دادم.شما بعد دوتا زایمان خیلی تغیر کردی؟

خدایا شکرت
فدات عزیزم.خیلی سخته بدترین روزای عمرمو دارم سپری میکنم

وایییی با خوندن امضات گریم گرفت خدا بدلت آرامش بده واست آیت الکرسی میخونم ایشالا خدا یه پسر خوشگل دیگه بزودی بهت بده منم باردارم دعا کن واسم

عزیزم😔درکت میکنم منم دوقلوهامو از دست دادم از خدا صبر بخواه،انشالله ب دلت ارامش بده.

شماچراازدست دادی بعدش باردار شدی.خیلی سخته یادش میوفتم ک چقدر درد کشید ارزوی مرگمو میکنم

خدایا شکرت
شما خودتون گفتین بخیه زیبایی بزنین؟

نه من نگفتم ولی سر زایمانم خییییلی اذیت شدم و درد کشیدم وقتی زایمان کردم یکی از بهترین دکترا اومد بالا سرم و گفت بخیت میزنم مثل روز اولت حدودن ۶۰سالش بود و حسابی با تجربه همه ی ماماها ازش تعریف کردن گفتن خوشبحالته که این میخاد بخیت کنه..واقعن عالی بخیم زد ۶روز بعد زایمان بخیه هام خوب شدن ودرد نداستم ۲۰روز بعدم رابطه داشتم انگار نه انگار زایمام کردم..بعد زایمانم رفتم متخصص چکم کرد گفت چقد خوب وتمیز بخیه شدی 

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
اخه خودمم همش گیر میدم ک گشادشدم و اینابحاطر افسردگیمم هس ک اعتمادمو ازدست دادم.شما بعد دوتا زایمان ...

طبیعیه دوماه اول تا درست بشه من زیاد تغییر نکردم بچه اولم 3 کیلو بود ولی دومی نزدیک 4 کیلو روزای اول با آینه به خودم نگاه میکردم گریه میکردم

تلخی رو تو خوب بلدی شیرین بودن کارتونیست💜
وایییی با خوندن امضات گریم گرفت خدا بدلت آرامش بده واست آیت الکرسی میخونم ایشالا خدا یه پسر خوشگل دی ...

ممنون عزیزم برام دعا کن خدا خودش دوباره یه گل پسر بهم بده صحیح و سالم اخه دلم برای بچه پر میکشه طاقت ندارم

خدایا شکرت