2777
2789
😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 ...

ژان؟  

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂😂 ❤

😁

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
هوووم الان دلم یه ملیک شیک میخواد با یه کیک شکلاتی  یه آهنگ لایت  یه خواب شیرین و تموم هم ...

شرمنده نداریم 😂

فردا همین موقع بیا برات جور میکنم

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090
یه زمانی دوستم داشتی  حالا چوب لاچرخم کن😐😐

اگه ی زمانی دوست داشتم پس هنوزم دوست دارم 

من یا یکی ب دلم‌ نمیشینه یا اگه بشینه دیگه پا نمیشه 😄

هر چند خیلی کم پیش میاد این موضوع 

خدا روانی شدم ب جان عزیزم نمیگم ب هیچ احدی کی هستی 

ولی بهم بگو چون دیگه بحث دوس داشتن و پیش کشیدی

بیشتر کنجکاو شدم ..😩 

درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره ....                      😉💕my love is pargol💕
ولمممم_کنیددد#   نفس-کششششش#   میخوام.بکشمش😑#  

بیا.برو#   جوجه.اردک.زشت#  واس.من# فاز.عقاب# برندار# 😏

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

باشه داداش من که چیزی نگفتم اتفاقا خوبم هست فامیل ادم اینجا باشه .خدا حفظتون کنه جفتتون رو .افرین به ...

قربونت همواشو داشتم 

زمین و زمان رو تگ کردم 😂😂😂😂

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
عاقا دعوا باید از یه جایی شروع بشه بالاخره

ازتو

بریم سراغ بحث همیشگی ک بت میگن

من میدونم تو و اوووون کاربره یکی هستید؟؟برای شروع خوبه؟😁😁😁😁

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
ژان؟    

.زنش منم 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/