2777
2789
عنوان

حق با منه یا معلم دخترم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3763 بازدید | 168 پست
من تاحالا چنین معلمایی ندیدم و نداشتم نه تو فامیلمون ک کلا معلمن همه نه تو یازده سال مدرسم تا الان ن ...

بابا چی میگی تو.از تو نباید پرسید عزیزم باید از شاگردای مامانت پرسید.تو که دخترشی انقدررر پر ادعا تشریف داری خدا میدونه مامانت چی بوده و شاگرداش چی کشیدن.خودت بچه معلمی معلومه که همکارای مامانت جرئت نکردن چیزی بگن بهت 

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
خوب عزیزم شما تکالیف دخترتون رو قبلا باهاش کار کن، اگه مثلا امروز عصر فرستاده برای فردا عصر کلی وقت ...

خب من حاضری اول کلاس رو که زدم. ولی چون تا بسته شدن کلاس تکالیفو نفرستادم غایب زد. منم میگم من که حاضری زده بودم باید تا اخر وقتی که خودش تعیین کرده منتظر میمون. یا همون اول کلاس میگفت من میخوام امروز کلاسو نیم ساعت زودتر ببندم

حرفی نیست 🥲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بابا چی میگی تو.از تو نباید پرسید عزیزم باید از شاگردای مامانت پرسید.تو که دخترشی انقدررر پر ادعا تش ...

بله میبینم که شب تا صبح درگیر و حتی عصر ها هم درگیره بعد هرکی میبنه میگه شما معلما هم خوش میگذرونید تو خونه و تعطیل ادم خیلی حرصش میگیره مامان بابای بدبخت من دوتاشون گردن درد گرفتن بعد یکی میاد میگه اکثرشون فلانن پر ادعا هم نیستم دارم دقیقا حقیقتو میگم و مامان من هیچوقت تو مدرسه ای ک من تحصیل میکردم و همون شهرم نبوده و من اصلا مدرسه دولتی نبودم که مامانم بخواد معلمم باشه و میدونم که پولی ک میخوریم حلاله و وجدانم راحته لطفا ب خانواده و مامان منم توهین نکن .

عجب بابا عجب
ما قصد توهین به همه معلما رو نداشتیم تو هر قشری خوب بد هست این کرونای لعنتی همه چیو تحت تاثیر گذاشته ...

ایشالا

بله شما توهین نکردین،فقط یه نفر توهین کرد تو تاپیک

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
سلام با این ادبیات تبادل نظر نکنین و تو پست دیگران دخالت نکنین مگه این که استارتر باشین

چشم ولی اخه به هممون توهین کرد والا ما مادرا هم کمتر از معلما زحمت نمیکشیم😕😕

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
بله میبینم که شب تا صبح درگیر و حتی عصر ها هم درگیره بعد هرکی میبنه میگه شما معلما هم خوش میگذرونید ...

خب تو که وجدانت راحته چرا قاطی میکنی؟با تومگه کسی کار داره؟ما داریم درمورد معلمای بد صحبت میکنیم.شما که خوبین خب چرا بهتون برمیخوره 

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
چشم ولی اخه به هممون توهین کرد والا ما مادرا هم کمتر از معلما زحمت نمیکشیم😕😕

اره توهین کرد منم با کارش مخالفم و میدونم خیلی سختی داره از جمله آبجی خودم که من دائم دارم باهاش کار میکنم با اینکه معلمش خیلی خوبه و از طرفی هم پدر و مادرم و همه عمو هام و زنعمو هام و خالم فرهنگی هستن و میدونم کار اونا هم چقدر سخته 

عجب بابا عجب
عزیز من اینکارارو نکن بچه از درس زده میشه بذار غیبت بزنه مهم نیست. مدارا کن بذار دخترت کم کم دستش رو ...

یه مدت انقد عصبی میشدم که نمیتونه تند بنویسه انقد دعواش میکردم. ولی الان دیگه نه، به قول شما زیاد مهم نیست برام. 

الانم به معلمش اعتراضمو گفتم که بدونه میفهمیم. خیلیم مودبانه گفتم. ولی اون میتونس بهتر جوابمو بده. 

بعد فکر کن وسط حرفای من یه مادره از بچش گویس گرفته، خانم فلانی شما بهترین معلم دنیایی. 

یعنی مامانا فقط در حال پاچه خوارین که معلم به بچشون نمره بده

حرفی نیست 🥲
خيلي بي فكر و نفهمي  خوش ميگذرونن چيه كلاس مجازي ببشترين اعصاب خردي رو واسه معلم داره شماها ...

نفهم و بیشعور و خنگ و احمق خودتی و هفت جد و آبادت زنیکه بیشعور نفهم هرگوهی که هستی برا خودت هستی حق نداری توهین کنی استارتر مگه چی گفت که میای همچین زرایی و میزنی اگه معلمی که حیف اسم معلفی خیییییر سرتون فرهنگی هستید اما دریغ از فرهنگ بی شخصیت

خب تو که وجدانت راحته چرا قاطی میکنی؟با تومگه کسی کار داره؟ما داریم درمورد معلمای بد صحبت میکنیم.شما ...

شما گفتید تو که دخترشی انقدرررر پر ادعا تشریف داری پس مامانت چی هست (دقیق نخوندم درست یادم نیست ) و این حرف واقعا بهم برخورد و لازم دونستم توضیح بدم

عجب بابا عجب

والا اول مهر معلم ها سینه چاک می کردن

ما مدرسه نمی ریم

انگار بقیه شغل ها تو کرونا تو خونه ان که اینا مدرسه نمی رن

بعد که مجازی شد می نالن که اره پدرمون دراومد

والا بیشتر کشورهای اروپایی مدارس بازه

هیچ امکاناتی هم ندارن.مگه کرونا غیر ماسک و الکل امکانات دیگه ای می خواد

من نمی خوام بگم معلم زحمت نمی کشه

می کشه ولی فکر می کردن قراره مثل پارسال باشه

فکر نمی کردن مجازی صد برابر سخت تره

الانم تا یه چیزی میگی همه طلبکارن

پس کادر درمان چی بگن پدرشون دراومده

یه مدت انقد عصبی میشدم که نمیتونه تند بنویسه انقد دعواش میکردم. ولی الان دیگه نه، به قول شما زیاد مه ...

شانس#  

😐😂 من یه بار نمره میخواستم گفتم خانم شما خیلی خوبید  ریپ زد گروه شلوغ نکن کلا از پاوه خواری بدش میاد 😂

عجب بابا عجب